BGRegistar.com

Тедей ЕООД

Информация

Информация

перално стопанство тедей

 

Тедей ЕООД е българска компания със седалище град София, кв. Враждебна, ул. Борис Илиев № 26 Г.


Приемник на дейността на ЕТ Тедей - Мирослава Йосифова, специализирана в областта на услугите, по-конкретно – Обществена пералня от 1994 г.


От 2005 г. насам дружеството разполага с перално стопанство, разположено на площ от 450 м2, нямащо аналог на територията на Република България. 

 

перално стопанство тедей софия

 

Пералното стопанство е проектирано и изградено спрямо всички законови изисквания и Европейски стандарти. Разделено на четири независими зони:

 

  • Зона за пране на гражданско бельо;
  • Зона за пране на болнично и операционно бельо;
  • Зона за пране на бельо от инфекциозни отделения;
  • Зона за химическо чистене.

 

Предлага пране на болнично бельо, бельо от операционни и инфекциозни отделения.

 

Благодарение на наличната пералня от бариерен тип, с осигурен отделен вход / изход за артикулите то този вид пренасянето на зарази е ограничена.


Тедей ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008 и е член на Асоциацията за промишлено пране.


От основаването си до днес, дружеството е изградило сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поддъражащо дългосрочни взаимоотношения с много фирми, хотели, заведения, болници и други.


Стабилно стъпила на българския пазар, Тедей ЕООД се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес и увеличава капацитета на работа. Утвърдено име в град София, изградила дългосрочни взаимоотношения с много фирми, хотели, заведеения, болници и други.


Оборудвана с вискотехнологични перални, сертифицирани като екологично чисти машини, които се управляват с микропроцесор, като по този начин се осигурява възможност за прецизна настройка на пералния процес.


Пералното стопанство предлага първокачествено химическо чистене и пране. Използва единствено и само професионални препарати с дозиращи системи.


Тедей ЕООД работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори.


Екипът, зает в пералното стопанство се характеризира с висок професионализъм и компетентност.


Благодарение на опита на екипа и модерното оборудване, Тедей ЕООД гарантира изпълнение на поетите ангажименти в уговорените срокове.Контакти

ТЕДЕЙ ЕООД

София, ул. Борис Илиев 2
029456049
0888643217

ТЕДЕЙ ЕООД

София, кв. Враждебна, ул. Борис Илиев 26 Г
029456049
0887464293, 0878464293