BGRegistar.com

Танил ЕООД

pvc дограма с висока надеждност, pvc профили с висока надеждност, алуминиева дограма с висока надеждност, алуминиева и пвц дограма с гаранция пловдив, алуминиеви врати пловдив, алуминиеви профили с висока надеждност, вътрешни и външни щори пловдив, дограма на достъпни цени пловдив, дограма на ниски цени пловдив, дограма на разумни цени пловдив, дограма с висока надеждност пловдив, евтина качествена дограма пловдив, изработка на дограми танил еоод, качествена алуминиева дограма пловдив, качествена пвц дограма пловдив, монтаж на дограма пловдив, монтаж на дограма с гаранция пловдив, пвс дограма с висока надеждност, препоръчан производител на дограма пловдив, препоръчана фирма за дограма пловдив, препоръчана форма за монтаж на дограма пловдив, ремонт на дограма пловдив, ремонт на дограма с гаранция пловдив, танил еоод, танил еоод пловдив

Информация

Информация

Танил ЕООД е фирма, специализирана в областта на проектирането, производството, доставката и монтажа на алуминиева и PVC дограма, стъклопакети, прозорeчни системи, охранителни ролетки, щори и сенници.


Седалището на фирмата е в град Пловдив, бул. Дунав № 120.


Танил ЕООД се стреми да предложи на своите клиентите, услуги с най-добро качество и продукти с висока надеждност и функционалност.

 

Във фирмата работи екип от млади и амбициозни хора, специалисти с отлична квалификация, предоставящи професионални консултации и коректното отношение към всеки клиент.

 

Свидетелство за високото качество и коректността на Танил ЕООД са множеството доволни и лоялни клиенти на фирмата. Над 60% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от доволни клиенти, което е показателно за високото качество на продуктите.

 

Танил ЕООД предлага продукти с високо качество на конкурентни цени, професионално изпълнение на всяка поръчки в кратки срокове.

 

Подхождайки индивидуално към своите клиенти, специалистите заети във фирмата гарантират висококачествена изработка, монтаж и поддръжка на дограмата.

 

Танил ЕООД е специализирана в изработката и монтажа на:

 

  • Алуминиева дограма

 

  • PVC дограма

 

  • Вътрешни и външни щори

 

  • Мрежи против насекоми

 

  • Охранителни ролетки

 

Фирмата се стреми да създава и поддържа дългосрочни взаимоотношения със своите клиенти, посредством висок професионализъм в работата, бързи и качествени услуги на достъпни цени.

 

Доверете се на Танил ЕООД - фирмата която ще превърне вашият дома или офиса в едно уютно и приятно място.


При възникнали въпроси от страна на клиентите, свързани с избора на PVC и алуминиеви дограми, относно цени или услуги, могете да се свържете с фирма Танил ЕООД на посочените контакти:

 

Пловдив, бул. Дунав № 120
тел. за контакт: 0888450213
е-mail: tanilo@abv.bg

 

Контакти

ТАНИЛ ЕООД

Пловдив, бул. Дунав 120
0888450213