BGRegistar.com

СИРК ЕООД

Информация

СИРК ЕООД


СИРК ЕООД е създадена през 2005 година от собственика и управител Жулберт Жан Мари Валтер, със седалище град Гурково, област Стара Загора.

 

Развива своята дейност в областта на производството. Занимава се с металообработка.

 

Фирмата е специализирана в изработката на уникални метални конструкции и детайли посредством модерна технология на лазерно рязане.


Екипът от млади квалифицирани специалисти, работещи във фирмата, ще Ви предложи изчерпателна, компетентна консултация за най - подходящото оборудване в зависимост от спецификата и потребностите на Вашето производство.

 

Разполага със собствена база намираща се в индустриалната зона на град Гурково, оборудвана с модерна техника и машини за рязане, огъване, заваряване, защитни покрития и други.

 

 

 

От началото на 2013 година на територията на фирмата работи модерна машина за лазерно рязане на фирма TRUMPF - TruLaser 3040, на която се прави разкрой на листов материал с дебелина до 22 мм. за черна стомана, до 15 мм. за неръждаема стомане и 10 мм. за алуминий, с размери на листа до 2000 х 4000 мм.

 

СИРК ЕООД разполага с най - модерните и нови машини, с висококвалифициран персонал, което е гарнция за високото качество на изделията излизащи от производство.

 

 

Предлага проектиране, изработка и монтаж на уникални метални конструкции, конструкции с мембрани, трибуни и сцени от всякакъв тип, бункери, конуси и зърносъдържатели за хранително - вкусовата промишленост.

 


СИРК ЕООД - услуги за пясъкоструене, електродъгова метализация и бодисване.

 

 

Контакти

СИРК ЕООД

Гурково, кв. Индустриален
0897548052, 0878598685