BGRegistar.com

СОЛАРНО СТУДИО MEGASUN

Информация

соларно студио megasunСоларно Студио MegaSun предлага различни видове, последно поколение, професионални солариуми и колариуми на водещата немска марка MegaSun.

 

Соларното студио е най-модерното в София за най-дълготраен и здравословен тен.

 

Солариумите в студиото са вертикални и хоризонтални, с ароматерапия, брийз, перфектна климатизация, ергономични легла, регулатори на мощността на лампите на лицето и на тялото.

 

Клиентите получават индивидуална консултация за най-правилния и препоръчителен режим на почерняване в зависимост от типа кожа и други важни фактори.

 

В студиото е налично богато разнообразие от специализирана козметика за солариум. Козметиката е различна за всеки тип кожа с марките Australian Gold Designer Skin & TannyMaxx.

 

Солариумите в стуиото предоставят 3 различни начина за придобиване на тен – карибски тен, средиземноморски тен и стандартен соларен тен. В апаратите има специално разположени лампи витамин Д, които стимулират имунната система.

 

В соларното студио функционира професионално оборудван салон за маникюр, ноктопластика, SPA и кафе бар.

 

Сънкинг ЕООД е дъщерна фирма на немскатра компания Sunking. Сънкинг ЕООД е оторизиран представител за България на немската фирма MegaSun и веригата соларни студиа – MegaSun.

 

Компанията предлага, на бъгарския пазар, висококачествени солариуми и соларна козметика. Ценовите условия са достъпни и атрактивни.

Студиа

гр. София


Адрес:бул. България №56


тел.:0884043001


megasunsofia@abv.bg


гр. Велико Търново


Адрес:ул. Никола Габровски №32


тел.: 0878474845

Контакти

СОЛАРНО СТУДИО MEGASUN

София, бул. България №56
0884043001