BGRegistar.com

Съни Транс ЕООД

бетонови циментови и варови разтвори несебър, високообемни и бордови автомобили несебър, отдаване на автомобили под наем несебър, превоз на опасни товари несебър, препоръчана транспотрна фирма несебър, препоръчана фирма за рента кар несебър, рента кар услуги несебър, строителната механизация и rent a car несебър, съни транс, съни транс еоод, съни транс несебър, транспорт на варо циментови разтвори несебър, транспорт на зърна, транспорт на насипни строителни материали, транспорт на насипни товари, транспорт с гондоли, фирма за всякакъв вид изкопни работи, фирма за превоз на всякакъв вид товари, фирма за превоз на специализирани товари, фирма за превоз наизвънгабаритни товари, фирма за транспорт и спедиция в несебър, фирма за транспорт с гондола, фирма отдаваща автомобили под наен несебър, фирма предлагаща строителна механизация под наем

Информация

 

 

Съни Транс ЕООД е българска компания учредена през 2004 год. със седалище град Несебър. Динамично развиваща се, пазарно ориентирана, една от водещите фирми специализирана в областта на транспорта и спедицията.

 

Утвърдила и наложила се, една от най-големите транспортни фирми в района на Несебър за транспорт на насипни строителни материали и варо-циментови разтвори, спедиция, строителна механизация и отдаване на автомобили под наем. 

 

Разполага със собствен автопарк, включващ нови автомобили, отговарящи на изискванията на EC. Автомобилният парк включва високообемни и бордови автомобили и такива за превоз на опасни товари.


Съни Транс ЕООД разполага със следната техника:

 

  • 18 броя гондоли / зърновози /

 

  • 16 броя циментовози

 

  • 60 броя бетоновози

 

  • 23 броя бетон - помпи

 

  • Верижен багер - 21тона

 

  • Комбинирани багери

 

  • 8 броя челни товарачи

 

  • 3 броя автокранове

 

  • Булдозери

 

  • Земеделска техника

 


Съни Транс ЕООД осъществява транспорт на насипни строителни материали и варо-циментови разтвори.


Спедицията, строителната механизация и Rent-a-car, са част от дейността на дружеството.

 

Базите на фирмата се намират в градовете София, Пловдив, Пампорово, Обручище, ТЕЦ 2, Несебър.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Съни Транс се стреми да предлага разнообразна гама продукти и услуги, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Транспортната компания се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Съни Транс се стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки тяхното доверие, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите продукти и услуги.


Компанията се представлява от г-н Костадин Нищелков в качеството на Управител.

  

Контакти

Телефон: 0897910901

За гондолите: 0892333888, 0899976066

Rent-a-Car: 0899991764, 0895657410

Email: sunnitrans.bg@abv.bg

 

 

Контакти

Съни Транс ЕООД

Несебър, Околовръстен път, Бетонов център Прима Бет
0897910901, 0892333888, 0899976066, 0899991764, 0895657410