BGRegistar.com

Счетоводна къща Конт Консулт

абонаментно счетоводно обслужване софия, абонаментно счетоводно обслужване търново, данъчни консултации велико търново, еднократни данъчни услуги велико търново, перфектно счетоводно обслужване, предпочитан счетоводен партньор велико търново, предпочитан счетоводен партньор софия, препоръчан счетоводен партньор велико търново, препоръчана счетоводна кантора велико търново, препоръчана счетоводна къща велико търново, препоръчана счетоводна къща софия, професионални счетоводни услуги търново, регистрация на фирми велико търново, регистрация на фирми софия, ск конт консулт, ск конт консулт велико търново, счетоводна къща конт консулт, счетоводна къща конт консулт велико търново, счетоводна услуги на добри цени велико търново, финанси и застраховане велико търново, финанси и застраховане софия, финансови консултации велико търново, финансови консултации софия

Информация

Информация

Счетоводна къща Конт Консулт Велико Търново

 

Счетоводна къща Конт Консулт е учредена през 1992 г. със седалище град Велико Търново.


Специализирана в извършването на финансово-счетоводни услуги и бизнес-консултации.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания с традиции в сферата на счетоводството и финансите, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Дейността е съобразена с всички изисквания на Българското законодателство, подчинена на приложимото право.


Счетоводна къща Конт Консулт обслужва много частни клиенти и фирми от различни сфери и отрасли на икономиката, изграждайки дългосрочно и стабилно партньорство с тях.


За предоставяне на бързи и качествени услуги в счетоводната компания работи екип от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност, използващи индивидуален подход към всеки клиент.


За пълното обслужване на своите клиенти фирмата разполага с всички съвременни технологии за комуникация, както и с електронен подпис.


Извършва трудово-правни и осигурителни консултации, регистрация по ЗДДС и други услуги, свързани с пълното счетоводно обслужване.


Предлага богат набор от счетоводни услуги: пълното счетоводно обслужване, заверка на финансови отчети, съставяне на междинни и годишни финансови отчети, данъчни и бизнес консултации и други.


Днес, когато новите технологии правят връзките между хората бързи, лесни, възможни и достъпни, екипът от професионалисти заети в компанията са убедени, че предлаганите от тях, счетоводни услуги ще бъдат ползотворни за клиентите не само на територията на град Велико Търново, но и извън предлите на страната. Работи с фирми от България и Европейския съюз.


Счетоводна къща Конт Консулт ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.


Конт Консулт се е наложила и утвърдила, като лидер в счетоводния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти, отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Счетоводна къща Конт Консулт - Вашият бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас! 

С нас Вие управлявате по-лесно Вашия бизнес, защото сте сигурни в достоверността на финансово - счетоводната информативна обезпеченост на Вашите решения!


Компанията се представлява от г-н Тодор Колев в качеството на Управител.

 

Местоположение

гр. Велико Търново, ул.Негованка № 3А

тел. 062/600 858; 0887/668 709

 

гр. София, ул. Пирин № 38

тел. 0888/804 393

 

 

Контакти

СЧЕТОВОДНА КЪЩА КОНТ КОНСУЛТ ЕООД

Велико Търново, ул. Негованка 3А
062600858
0887668709, 0888804393