BGRegistar.com

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА КАЛИА

Информация

счетоводна кантора калиа софияСчетоводна кантора „Калиа“ е основана през 1997 година. Компанията предлага на своите клиенти пълния набор от счетоводни услуги. СК „Калиа“ работи с юридически лица, дейността е съобразена с всички изисквания на Българското законодателство и се извършва посредством специализиран счетоводен софтуер.


През всички години на усилена работа, спазването на уговорените срокове и коректността към клиенитите, Счетоводна Кантора „Калиа“ се е наложила като търсен партньор за работа.


Основните цели на Счетоводна кантора „Калиа“са свързани с осъществяване на перфектна, прецизна и законосъобразна дейност. Дружеството работи при пълна конфиденционалност спрямо счетоводната дейност на своите клиенти. СК „Калиа“ защитава интересите на своите клиенти, работата се извършва бързо, коректно и професионално.


От 2014 година Счетоводна кантора „Калиа“извършва услуги, свързани с учредяване на фирми и дружества – ЕТ, ООД, ЕООД. Това направление на дейност се извършва от опитен специалист.

Галерия

 счетоводител софия  счетоводител софия

 

 

счетоводна кантора калиа

Контакти

ФОНДАЦИЯ ЗНАНИЕ И ИКОНОМИКА

София, ж.к. Младост 3, ул. д-р Атанас Москов, бл. 325, до вх. 5, партер
0876537649, 0898537644