BGRegistar.com

Стъклопласт-Димов, Димова С-ие СД

Информация

Стъклопласт СД

 

стъклопласт

Стъклопласт-Димов, Димова С-ие СД е фирма, основана през 1990 година. 

 

 

Създателите на компанията са висококвалифицирани специалисти в областта на производството на лодки и изделия от стъклопластмаса.

 


Компанията развива успешно своята дейност вече 25 години.

 

Направленията, в които работи Стъклопласт са: производство на екипировка, производство на различни по вид и приложение лодки и катамарани. Сред продуктите, които произвежда фирмата са висококачествено оборудване за кораби и лодки както и богато разнообразие от стъклопластмасови изделия, приложими в промишлеността и бита.

 

Стъклопласт-Димов, Димова С-ие СД е сертифицирана по ISO 9001: 2008. Дружеството е одобрено за извършване на строеж и ремонт на плавателни съдове от армирана пластмаса, да изработва изделия, за окомплектоването им и производството на продукция, която е предназначена за корабостроенето и кораборемонта, по одобрена от Български корабен регистър, техническа документация.

 

Компанията се е утвърдила на българския и международния пазар като лидер в производството на плавателни съдове и стъклопластмасови изделия. Дружеството следва традицията за качествено и професионално изпълнение на всяко едно изделие.

 

Стъклопласт разполага със собствена база, нова фабрика, която е изградена през 2005 година.

 

Подобрените технологични и производствени условия дават възможност за реализиране на разнообразни продукти и проекти по зададени от клиента изисквания.

 

Главният капитал на фирмата е екипът, зает в нея - висококвалифицирани работници и специалисти. Опитът и високият професионализъм са гаранция за задоволяване на потребностите на клиентите и техните очаквания за най-високо качество на всеки един продукт и изделие.

 

Сертификати

 

стъклопласт

стъклопласт

Контакти

Стъклопласт-Димов, Димова С-ие СД

Царево, Промишлена зона
0888239687