BGRegistar.com

СТУДИО ЗА КРАСОТА АРТ ФОРУМ

Информация

СТУДИО ЗА КРАСОТА АРТ ФОРУМ

Студиото за красота АРТ ФОРУМ се намира е град София, кв. Лозенец, ул. Златовръх № 21-23.

 

Арт Форум е вносител на естествена коса на треси за удължаване.

 

В двата салона работят високо квалифицирани специалисти, с богат опит готови да консултират своите клиенти по всеки въпрос, свързан с поставянето и поддръжката на косата, правилната грижа за ръцете и грима.

 

В забързаният и динамичен двадесет и първи век, изискванията за перфектен външен вид на съвременната българска жена стават все по - високи.

 

Всяка жена иска да бъде прекрасна, искряща и преди всичко - винаги различна и привлекатела. В приятна и релаксираща обстановка, екипа от специалисти ще Ви помогнат да постигнете желания ефект, за да сте неустоима във всеки един момент от Вашето ежедневие.


Деловата жена или домакиня доверила се на студиота за красота Арт Форумще се превърнете в истинско украшение на всяко събитие.

 

АРТ ФОРУМ работи само с естествена девствена, химически не обработвана коса. За всеки клиент се подбира коса, съобразена с цвета, структората и типа за постигане на максимално естествен ефект. За поддръжка на този тип коса не са необходими специални продукти и никаква спициана грижа.


Естествено дългата коса има нужда от разресване. Косата няма да си промени качеството тъй като косъма е с напълно запазена структора. Това което се случва с него във времето е скъсване, защото крайчетата на косата е нормално да започнат да цъфтят и да се чупят, което е следствие на атмосферни влияния, използване на сешоари, маши, но това се случва и със собствената ни коса. Трайноста на косата ако не се третира химически е една - две години, като и след този период тя няма да е суха и оплетена.

 

В студиото за красота АРТ ФОРУМ може да наемете КОСА ПОД НАЕМ. Плащането се извършва при взимането на косата.


Студиото за красота АРТ ФОРУМ предлага :

 

  • Удължаване на коса с треси
  • Удължаване на коса с кичури
  • Сгъстяване на коса
  • Булченски прически
  • Официални прически

 

Контакти

СТУДИО ЗА КРАСОТА АРТ ФОРУМ

София, кв. Лозенец, ул. Златовръх 21-23
0888542927, 0895439529