BGRegistar.com

СТРОЙ-СПЕД ЕАД

Информация

СТРОЙ-СПЕД ЕАД

Строй Спед ЕАД е създадена 1999г. Основната дейност на фирмата е извършване на автомобилен транспорт, като за целта разполага с над деветдесет композиции и специализирани автомобили.
Клиенти на Строй Спед ЕАД са предимно производителите на строителни материали, строителни фирми и бетонни възли, фуражни и зърнени бази, както и производители на експортно ориентирани стоки.
 
История 
От 2000г.
Строй Спед ЕАД е основен превозвач на Девня цимент.
От 2004г.
Строй Спед ЕАД започва внос от европейски производители и продажба на циментовози и  компресори за ниско налягане за разтоварване на насипни товари. През този период компанията става и оторизиран сервиз за България на MIGUEL CARRERA Y CIA., S.A.- производител на известните испански компресори BETICO.
От 2006г
дружеството създава специализирано звено за  транспорт и полагане на бетон и бетонови разтвори
От 2010г.
Строй Спед ЕАД започва да извършва международни превози на пакетирани товари с  дестинации Германия, Австрия, Бенелюкс, а също и на сода и цимент със специализирани  цистерни до Румъния и Сърбия.
От 2010г.
автомобилният сервиз на Строй Спед ЕАД е оторизиран от MAN Nutzfahrzeuge AG за гаранционни и извънгаранционни ремонти на известните с качеството си германски товарни автомобили. Разполагаме с модерна сервизна база за  ремонт  както на товарни автомобили, така и на цистерни за насипни товари,  полуремаркета и компресори за ниско налягане.
 
Основната база на фирмата както и сервиза се намират в град Девня. Фирмата разполага и с офис в София.

Контакти

СТРОЙ-СПЕД ЕАД

София, ул. Черковна 31
029461634