BGRegistar.com

СТРОЙ М ГРУП ЕООД

Информация

Информация

Строй М Груп ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Враца, ул. Св. Св. Кирил и Методий №29.


Фирма с доказано име, с обхватът на дейност в областта на строителството. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки.


Извършва различни дейности свързани със строителството - изкопи, грубо строителство, изграждане, монтаж, зидане, замазки и други.


Строй М Груп ЕООД е специализирана в изграждане и ремонт на покриви, саниране, фаянс и теракот, шпакловка, настилки и облицовка, боядисване, ВиК и Ел. инсталации, дограма, отопление, вентилация, паркет. Извършва всякакви строително - ремонти услуги.


Работи само с висококачествени материали, на утвърдени български и чужди фирми, предоставящи сертификат за качество и съответствие.


През годините Строй М Груп ЕООД се е утвърдила, като една от най - добрите фирми в строителния бранш, предлагаща коректност и високо качество на строителните услуги, търсена и предпочитана, като лоялен и надежден партньор.

Контакти

СТРОЙ М ГРУП ЕООД

Враца, ул. Св. Св. Кирил и Методий 29
0885772569