BGRegistar.com

Стройнадзор ООД

инвестиционен проект, качествени консултации в проектирането, качествени консултации в строителството, консултант строителен надзор варна, консултантски и строителен надзор варна, контрол на строителния процес, контрол над строителния процес варна, коректна фирма за строителен надзор, надеждна фирма за строителен надзор варна, независим строителен консултант варна, независим строителен надзор варна, оценка за съответствие, предпроектни проучвания, препоръчан консултант строителен надзор варна, препоръчана фирма за контрол на строителния процес, препоръчана фирма за строителен надзор варна, разрешение за ползване, разрешение за строеж, специалисти строителен надзор варна, строителен консултант варна, строителен надзор, строителен надзор варна, строителен надзор и консултантски услуги варна, строителен надзор при строителството варна, строителни книжа варна, стройнадзор варна, стройнадзор варна вашият бизнес партньор, стройнадзор вашият коректен партньор, стройнадзор оод, стройнадзор оод варна, упражняване на строителен надзор варна, фирма за строителен надзор варна

Информация

Информация

Стройнадзор ООД, Варна - контрол на строителния процесСтройнадзор ООД е учредена през 1999 год.  със седалище град Варна, ул. Топра Хисар № 12, ет. 1 и е една от първите фирми с дейност фокусирана в областта на услугите, свързани с контрол на строителния процес.

 

Управител е инж. Ангелина Росенова Петрова - специалист с дългогодишен опит в контролната дейност на строителния процес, с отлични и всеобхватни познания в нормативната и законодателна сфера. Опитът е създаден и се развива непрекъснато в резултата на дългогодишната работа на ръководни позиции в държавната администрация, общинската администрации и частния сектор.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Стройнадзор ООД е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Специалисти в компанията са подбрани експерти с дългогодишен опит в проектирането, строителството и контролната дейност, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност.

 

Експертите, с които работи фирмата, са с опит в различни сфери и професионални направления в строителния процес, което дава възможност да предоставя своите услуги за всички видове строежи.

 

Фирмата застрахова професионалната си отговорност за вреди, причинени на други участници в строителството или на трети лица, вследствие на неправомерни действия или бездействия при или повод изпълнение на задълженията ни.

 

Стройнадзор ООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, компанията да се наложи като лидер в своя бранш.

 

 

Контакти:

Варна, ул. Топра Хисар № 12, ет. 1
тел.: 052633603

e-mail: stroinadzor_vn@abv.bg

 

 

Контакти

Стройнадзор ООД

Варна, ул. Топра Хисар 12, ет. 1
052633603