BGRegistar.com

СТРОЙИНЖЕНЕРИНГ - 6000 EOOД

Информация

СТРОЙИНЖЕНЕРИНГ - 6000 ЕООД

Стройинженеринг - 6000 ЕООД е основана през 1995 година със седалище град Стара Загора.

 

Развива своята дейност в областта на производството и търговията.

 

Занимава се с производство и търговия на корпусна мебел и изготвянето на широк спектър от изделия за дома, офиса и хотела.

 

Произвежда и предлага фурнировани мебели за жилища, кухненски и офис мебели от ламинирани плоскости, хотелско обзавеждане, полуфабрикати за строителството, детайли от слоеста дървесина и дребни дървени изделия.

 

Продажба на мебели, дървен материал за мебели, пластмасови кантове, мебелен скрепителен обков и други.

 

Стройинженеринг - 6000 ЕООД произвежда мебели по поръчка на клиента и серийно производство.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит, които се занимава с проектиране и изпълнение на интериорни решения.

 

Проектантите на фирмата изготвят индивидуални проекти за обзавеждане, съобразени с желанията на клиента, съвременния начин на живот и модните тенденции.

 

Стройинженеринг - 6000 ЕООД се стреми да предложи на своите клиенти компетентни консултации, относно избора на материал, цветово решение и функционалност.

 

Високото качество на продуктите е гарантирано от съвременната, модерна техника и машини, използвани за производството на мебели.

 

Основната цел на фирмата е създаването на функционални, елегантни и индивидуали решения, с отлично качество на достъпна цена.

 

Стройинженеринг - 6000 ЕООД дава 24 месеца гаранция на своите продукти - кухни, мебел за хол, мебел класическа за гостна стая, гарнитури, кухни, антрета, мебели за хол, мебели за спалня, меки кухненски ъгли и спални.

 

Контакти

СТРОЙИНЖЕНЕРИНГ 6000

Стара Загора, ул. Кольо Ганчев 85
042600539
0888555223, 0887434858
042602612