BGRegistar.com

СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА

Информация

СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА

Основната дейност на Строителни Системи Нитера ООД е търговия със строителни материали. Фирмата развива дейността си от 2000 г. и е официален вносител на наложили се вече на Европейският пазар производители.
Фирмата задоволява необходимостта от разнородни материали - системи окачени тавани, топлоизолации, системи от гипсокартон, преградни и модулни стени, фасадни и топлоизолационни системи, входни и интериорни врати, обзавеждане за баня, подови настилки, хидроизолации, строителен шперплат, като асортимента на предлаганите артикули възлиза на над 5 хиляди броя.
Строителни Системи Нитера има офиси в големите градове на България: София, Варна, Пловдив, Бургас, Видин, Враца, Добринище, Дупница, Добрич, Велико Търново, Плевен, Сливен, Русе, Стара Загора, Кърджали.
Високото качество на предлаганите от Строителни Системи Нитера стоки в съчетание с високия професионализъм на служителите и ефективната логистика, са причина дружеството да бъде едно от предпочитаните отпредприемачи и инвеститори . Доказателство за това e референтнара листа на част от обектите, на които са доставени материали от Строителни Системи Нитера!
Фирмата извършва и транспортна дейност.

Контакти

СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА

София, ул. Андрей Германов 3
029252275