BGRegistar.com

ЕМ ДЖИ СТРОЙ ООД

Информация

Ем Джи СтройЕМ ДЖИ СТРОЙ ООД е фирма, развиваща своята дейност в сферата на пътно-строителните работи. Компанията е специализирана в извършването на промишлено и сградно строителтво, реконструкция и модернизация на сгради, текуща поддръжка и ремонт на същите.

 

Фирмата се занимава още със зимно поддръжане на пътища и отдаване под наем на техника, продажба на инертни материали и асфалт.


ЕМ ДЖИ СТРОЙ разполага със собствен автопарк. Наличието на машините дава въможност да се извършват земекопни и транспортни услуги до 20 тона.


Ем Джи СтройПод наем се предлагат багери, самосвали, мотокар, микробуси за товари и работници, кофражни платна, строителни скелета, както и разнообразни дървени заготовки и елементи за строителството.


Дружеството е едно от първите, на строителния пазар, на територията на общините – Ботевград, Правец и Етрополе.


В компанията е зает неголям екип, но той се състои от квалифицирани професионалисти – строителни инженери, техници, строителни работници.


Опитът, натрупан през годините, точното, коректно и прецизно изпълнение на всеки проект, както и спазването на уговорените срокове, правят ЕМ ДЖИ СТРОЙ ООД предпочитан партньор за работа.

Контакти

СТРЕЛЕЦ 90 МИНЬОВСКИ И СИЕ

Ботевград, ул.Трети март 83
072367357
072366385