BGRegistar.com

СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ

Информация

Стрелбищен комплекс Комбат

 

СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ се намира в град Варна, ул. Тролейна № 12.


В комплекса се провеждат курсове за безопасно боравене с огнестрелно оръжие.


СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ е най-големият закрит стрелбищен комплекс, в град Варна, за бойна стрелба с късно нарезно оръжие.


Комлексът разполага с пет коридора по 25 метра за прецизна стрелба по релсови мишени на 7, 10, 20 и 25 метра.


В комплекса се предоставя възможност за ползване на собствено късно нарезно оръжие или наето такова.


За сигурност и безопасност се предлагат антифони и предпазни очила. На разположение на посетителите са професионални инструктори с богат опит и дългогодишна практиката в обучението по стрелба.

 

Базата разполага със собствена ремонтна работилница, кафе бар с панорамна гледка към стрелбището и лекционни зали.


СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ е оборудван с най-модерните и отговарящи на европейските изисквания и стандарти за сигурност и безопасност съоръжения. Оборудването е произведено от световния лидер - испанската фирма GTS Electronica, за изграждане на стрелбища.


В центъра се провеждат обучителни курсове, насочени към: усвояване на безопасното боравене с огнестрелно оръжие. Провеждат се още обучения и тренировки за въоръжена охрана, стрелба с късо нарезно оръжие и почистване на оръжието.

 

СТРЕЛБИЩЕН КОМПЛЕКС КОМБАТ разполага с център за професионално обучение. В него се извършва обучение на курсисти по професия „Охранител“, което се провежда по утвърдени от МОН програми. Обучението приключва с връчване на Удостоверение за упражняване на изучаваната професия.

 

 

 

Контакти

ТИМ СЕКЮРИТИ АКАДЕМИ ЕООД

Варна, ул. Тролейна № 12
052731229, 052740534