BGRegistar.com

Странджа - МП ООД

висококачествени месни продукти болярово, деликатеси странджа, месни деликатеси странджа мп, месни продукти без консерванти, месни продукти от екологично чист район, месни продукти с марка странджа мп, месодобив за централна българия, месопреработване за централна българия, месопреработка и месодобив за централна българия, млени меса и заготовки от тях болярово, млени меса странджа мп, производител на варено пушени колбаси, производител на варено пушени колбаси болярово, производител на вкусни полупушени колбаси, производител на месни деликатеси по бдс, производител на месни заготовки болярово, производител на месни продукти от говеждо месо, производител на различни видове наденица по бдс, производител на сурово сушени колбаси, разнообразие от разфасовки на малотрайни колбаси, разфасофки странджа мп, странджа, странджа мп оод, сурово сушени деликатеси болярово, фирма производител на месни деликатеси болярово

Информация

СТРАНДЖА - МП ООД

 

Странджа - МП ООД е съвременно и високо - технологично месопреработвателно предприятие, изградило своята база в град Болярово, Ямболска област.

 

Стартира производствената си дейност през април 1994 г., а през 2006 г. предприятието е изцяло реконструирано съгласно Българските и Европейски стандарти и изисквания.

 

Обхватът на дейност включва месидобив и месопреработка.


Странджа - МП е фирма с доказано име. Произвежда и предлага голямо разнообразие от висококачествени месните продукти - трайни сурово-сушени и варено-пушени колбаси, деликатеси, млени меса и заготовки от тях, които са неустоимо изкушение за всяка трапеза.


Разполага със собствена свинеферма с животни от елитна порода и собствена кланица, със затворен, постоянен цикъл на производство за задоволяване на клиентите с висококачествени меса и месни продукти.


Работи с прясно месо и за двадесет и пет години дейност е разработила и поддържа богат асортимент от продукти, задоволяващи и най - претенциозните вкусове.


За производството се използват модерни машини, съоръжения и технологии на водещи в бранша компании.


Предлаганите месни деликатеси се отличават с добрите си вкусови качества, произведени при стриктно спазване на производствени процеси, под контрола на обучен НАССР екип.


Странджа - МП ООД е член на Асоциацията на месопреработвателите в България. Вписана в регистъра на обектите за производство и търговия с индентификационна маркировка на произвежданите продукти – BG 2801018. Сертифицирана по ISO 9001:2008.


Персоналът, зает в компанията е висококвалифициран. В процеса на производство се прилага надежден държавно-ветеринарно санитарен контрол.

 
Фирмата се утвърди и постигна успех след дълъг и упорит труд в търсене на пазари, налагайки продуктите с марка Странджа - МП, гарантирайки високо качество и вкус, изключително добър прием от клиентите и търговските партньори в страната.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Странджа - МП е доставчик на месни продукти и деликатеси за хотели, детски заведения, хранителни вериги в цялата страна. Разполага със собствен термоизолиращ хладилен транспорт, с който извършва доставки на продукцията до своите клиенти.

 

Месните деликатеси, произвеждани от Странджа - МП ООД, са с гарантирано високо качество, овкусени по Ваш вкус и подходящи за всеки ден и повод!

 

Контакти

СТРАНДЖА - МП ООД

Болярово, Болярово
047416318, 047416218
0899865955