BGRegistar.com

СТОЯНОВ ЕООД

Информация

СТОЯНОВ ЕООД

 

 

СТОЯНОВ ЕООД е фирма със седалище град Търговище, ул. Росица № 10.


Развива своята дейност в областта на строителството.


Специализирана строителна компания занимаваща се с комплексно строителство на жилищни и обществени сгради. Извършва всякакви ремонтни и довършителни работи.

 

Утвърдила се в своя бранш, предоставяща качествно строителство на жилищни, обществени, административни сгради, хотели, вили, офиси, реконструкции на сгради, строително - монтажни и строително - ремонтни услуги.

 

СТОЯНОВ ЕООД, е комапания притежаваща богат практически опит и високо квалифициран персонал.

 

Строителната компания е в състояние да предложи подходящи решения, отговарящи на индивидуалните изисквания, независимо от обема и сложността на работа, за всяка една задача, свързана с посочените дейности.

 

През изминалите години СТОЯНОВ ЕООД се е наложила, като лидер в строителния бранш, комания с утвърдено име на българския пазар, спечелила доверието на много инвеститори в цялата страна. Има в актива си много участия в изграждането на обекти, като основен изпълнител и съвместно с други фирми и организации като подизпълнител.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти с богат опит в областта на строителство - инженери, техници и строителни бригади за изпълнение на поетите обекти.

 

Успехът на дружеството се основава на способността да бъдат изградени и укрепени трайни връзки с клиентите, задоволявайки изцяло техните нужди.

 

СТОЯНОВ ЕООД е фирма с опит, предлагаща не само голям обем и разнообразие на строителни услуги, но и оптимално съотношение между цена и качество, което затвърждава позициите и на лидер в строителния бранш.

 

Компанията се стреми да предлага висококачестени строителни услуги, изпълнение на поетите ангажименти в уговорения срок, спазване на приетите стандарти с цел пълно удовлетворяване изискванията на клиентите.

 

СТОЯНОВ ЕООД е фирма, наложила се на строителния пазар, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

 

 

 

Контакти

СТОЯНОВ ЕООД

Търговище, ул. Росица 10
060162413
0899822272
060162413