BGRegistar.com

Сторм Инженеринг АД

Информация

СТОРМ ИНЖЕНЕРИНГ АД

 Сторм Инженеринг АД е българска компания със седалище град Пловдив, ул. Рогошко шосе № 5.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, чиято дейност е насочена в производство и предлагане на широка гама специализирано и спомагателно оборудване и машини за хранително - вкусовия сектор.

 

Предлага пълна гама услуги, технологии, консултации, технологично проектиране, модернизация и внедряване на нови технологии.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Сторм Инженеринг АД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Утвърдено и наложило се име, търсен партньор не само в България, но и в страни от Европа, Азия, Африка, Централна и Латинска Америка.


Благодарение на натрупания, богат опит през годините, компанията е в състояние да предложи комплексни решения, съвременни технологии и привлекателни финансови условия, позволявайки на клиенти бърза възръщаемост на инвестиционните разходи и лидерска позиция на съответния пазар.

 

Сторм Инженеринг АД е компания, с дългогодишен опит в производството и предлагането на машини и съоръжения от неръждаема стомана. Разполага с материална база позволяваща производството на по-голямата част от детайлите и възлите, които се влагат в произвежданите машини.

 

Екипът от компетени сервизни специалисти, извършва поддръжка не само на произведените от компанията продукти, но и на машините на своите партньори, предлагани на българския пазар.

 

Оборудването се изработва от неръждаема стомана AISI 304 или AISI 316, разрешена за контакт с храни - в съответствие със стандарта.


Машините са в съответствие с ISO 9001:2008, СЕ, ГОСТ, както и Директивите на Европейския Съвет 2006/42/ЕС и 2006/95/EC и USDA наредба.

 

Сторм Инженеринг АД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Дружестевото се е утвърдило и наложило с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Сторм ИнженерингАД стартира и ново произвостство на уникални ловни ръчни ножове, които могат да се изработени и изцяло по дизайн на клиента.

 

Остриетата са от немска стомана, използвана за производство на режещи инструменти и кутер ножове в месната индустрия.

 

За дръжки се използват различни видове естествени материали.

 

По желание на клиента острието може да бъде гравирано, а опционално към ножа се предлага и кания от естествена кожа.

 

 

Сторм ИнженерингАД - Решението за Вашия успех!

 

 

 

Контакти

Сторм Инженеринг АД

Пловдив, ул. Рогошко шосе 5
032511645
0878479270, 0878858563, 0878858005