BGRegistar.com

Сторм Инженеринг АД

заточване на ножове за месо пловдив, заточване на ножове и решетки пловдив, заточване на режещи инструменти, заточване на режещи инструменти пловдив, зточване на решетки за месо пловдив, изработка на оборудване от неръждаема стомана, лазерно водно и гилотинно рязане пловдив, машини за хранително вкусовия сектор пловдив, машини и оборудване за хранително вкусовия сектор, машини и съоръжения от неръждаема стомана, миялни машини за каси и ласка колички, обработка със стъклени перли, обработка със стъклени перли пловдив, производител на ловни ръчни ножове пловдив, производител на машини за хранителния сектор, производител на машини от неръждаема стомана, произвостство на уникални ловни ръчни ножове, разфасоване на млечни продукти, рязане на точен грамаж, спомагателно оборудване за хранителния сектор, сторм инженеринг ад, сторм инженеринг ад пловдив, фирма за заточване на кутер ножове пловдив, фирма производител на кутер ножове пловдив

Информация

СТОРМ ИНЖЕНЕРИНГ АД

 Сторм Инженеринг АД - оборудване и машини за хранително - вкусовия секторСторм Инженеринг АД е българска компания със седалище град Пловдив, ул. Рогошко шосе № 5.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, чиято дейност е насочена в производство и предлагане на широка гама специализирано и спомагателно оборудване и машини за хранително - вкусовия сектор.

 

Предлага пълна гама услуги, технологии, консултации, технологично проектиране, модернизация и внедряване на нови технологии.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Сторм Инженеринг АД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Утвърдено и наложило се име, търсен партньор не само в България, но и в страни от Европа, Азия, Африка, Централна и Латинска Америка.


Благодарение на натрупания, богат опит през годините, компанията е в състояние да предложи комплексни решения, съвременни технологии и привлекателни финансови условия, позволявайки на клиенти бърза възръщаемост на инвестиционните разходи и лидерска позиция на съответния пазар.

 

Сторм Инженеринг АД е компания, с дългогодишен опит в производството и предлагането на машини и съоръжения от неръждаема стомана. Разполага с материална база позволяваща производството на по-голямата част от детайлите и възлите, които се влагат в произвежданите машини.

 

Екипът от компетени сервизни специалисти, извършва поддръжка не само на произведените от компанията продукти, но и на машините на своите партньори, предлагани на българския пазар.

 

Оборудването се изработва от неръждаема стомана AISI 304 или AISI 316, разрешена за контакт с храни - в съответствие със стандарта.


Машините са в съответствие с ISO 9001:2008, СЕ, ГОСТ, както и Директивите на Европейския Съвет 2006/42/ЕС и 2006/95/EC и USDA наредба.

 

Сторм Инженеринг АД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Дружестевото се е утвърдило и наложило с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Сторм Инженеринг АД - произвостство на ловни ръчни ножовеСторм ИнженерингАД стартира и ново произвостство на уникални ловни ръчни ножове, които могат да се изработени и изцяло по дизайн на клиента.

 

Остриетата са от немска стомана, използвана за производство на режещи инструменти и кутер ножове в месната индустрия.

 

За дръжки се използват различни видове естествени материали.

 

По желание на клиента острието може да бъде гравирано, а опционално към ножа се предлага и кания от естествена кожа.

 

 

Сторм ИнженерингАД - Решението за Вашия успех!

 

 

 

Контакти

Сторм Инженеринг АД

Пловдив, ул. Рогошко шосе 5
032511645
0878479270, 0878858563, 0878858005