BGRegistar.com

СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ

Информация

СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ

 

стоков базар илиянциСтоков Базар Илиянци е със седалище град София.

 

 

Базарът е разположен е на 160 000 квадратни метра и предоставя площи за търговия на едро и дребно на над 1 500 български и чуждестранни фирми.

 

 

Повече от 25 000 клиенти от София, страната и Европа ежедневно посещават комплекса, пазарувайки от разнообразните стоки.

 

 

На разположение на гостите е  охраняем паркинг с 2 500 места.

 

 

Стоков Базар Илиянци е с дългогодишни утвърдени традиции в търговската дейност.

 

 

Част от комплекса вече е модерният и луксозен МОЛ Илиянци, в който можете да откриете голямо разнообразие от стоки и услуги и да изберете най - изгодните предложения.

 

 

Тук присъстват едни от най - атрактивните търговски марки на пазара, като Carrefour, Mat Star, Puma, Nike, Adidas, Marsel Toys и други.

 

 

Предлагат се дрехи, обувки, чанти, бижута, детски стоки, играчки, домашен текстил, спортни стоки, техника и автоаксесоари.

 

 

Вече обновен и по - модерен Стоков Базар Илиянци, предлага на посетителите, пълно и качествено обслужване.

 

 

Уют и комфорт се усеща във всеки един от новопостроените магазини, които изцяло отговарят на съвременните изисквания за търговски площи.

 

 

На територията на комплекса са разположени много заведения за бързо хранене, ресторанти и кафенета, предоставящи възможност за среща с приятели или  бизнес срещи.

 

 

За удобство на посетителите, има открити два банкови клона на Уникредит Булбанк и Първа Инвестиционна Банка, както и офиси на Mtel, Vivacom и Globul.

 

 

Стоков Базар Илиянци предлага и услуга за висококачествено Химическо чистене.

 

 

Базарът разполага с денонощна охрана и видеонаблюдение.

 

Контакти

СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ

София, р-н Надежда, бул. Рожен № 31
029177243, 029177252, 029360000, 029177320, 029177217