BGRegistar.com

СТИНГ АД

Информация

СТИНГ АД

Стинг АД е основана през 1992 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на търговията. Извършва търговия на едро с български лекарствени продукти, с регион на дейност - град София.

 

Вече двадесет и една години дружеството се развива, разширява и подобрява качеството на предлаганите услуги, разширява номеклатурата и увеличаване обема на продажбите.

 

Стинг АД е един от водещите търговци на едро и вносители на лекарствени продукти в България. Дистрибутор на лекарствени продукти, медицински изделия, специализирани храни, хранителни добавки, козметични продукти и санитарно - хигиенни материали.

 

Дружеството инвестира в изграждането на функционални складови бази, въвеждането на съвременни методи на управление и система за контрол на качеството ISO 9001/2008. Изградена е една гъвкава и пазарно адекватна структура.

 

Стинг АД разполага с пет складови бази в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Разград, позволяващи покритие в национален мащаб и добра дистрибуторска мрежа отговаряща за снабдяването с лекарствени продукти.

 

Натрупаният опит и личностните качества на екипа гарантират сигурен и прозрачен начин на работа - високо ценен от партньорите и клиентите на фирмата.

 

Стинг АД е предпочитаният дистрибутор от аптеките, спечелил доверие, заради богатата номенклатура, постоянна наличност, изгодните търговски условия, коректността към клиентите, качеството на работата и високото ниво на професионална подготовка на персонала.

 

Стинг АД поддържа лоялни и коректни партньорски отношения с фирмите производители на лекарства, от които черпи опит за организацията на работа и качеството на обслужване.

 

Дружеството разполага с пет логистични склада,   в резултат на което професионално обслужва над 3400 аптеки.

 

Стинг АД е утвърдил се лидер в търговията на едро с фармацевтични стоки, с двадесет и една години опит и стил.

 

Многогодишен член е на Европейската асоциация на дистрибуторите.

 

През 2012 година Българската търговско - промишлена палата удостои Стинг АД с първа награда за регионално развитие в Североизточна България.

Контакти

СТИНГ АД

София, бул. Асен Йорданов № 6
080011511, 0297031