BGRegistar.com

СТИЛТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Информация

 

 

СТИЛТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД е дружество, основано през 2001 година. Седалището на фирмата е в град Варна.


Специализирана в производство на уникални резервни части, изработени от черни и цветни метали, инженерни пластмаси и други материали, които се използват в машиностроенето.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, стремейки се максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

 
СТИЛТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ извършва отливане на неръждаеми топлоустойчиви детайли, извършва термообработка на отливки от корозоустойчиви стомани и неръждаем чугун.


Фирмата изработва и възстановява плъзгащи лагери с калаени композиции.


СТИЛТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ разполага със собствен машинен парк. Екипът на фирмата е съставен от висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит в сферата си на дейност.


Дружеството произвежда резервни части за машни и съоръжения, които се използват в различни отрасли на икономиката – в опаковъчната, химическата, нефтопреработвателната, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост. Продуктите се прилагат успешно и в сферата на селското стопанство. Фирмата произвежда помпени детайли – тяло спирално, колело работно, капак смукателен, компресори, редуктори и други.

 

 
СТИЛТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ произвежда конвенционални резервни части и резервни части, изискващи прилагането на инженерни пресмятания и високи технологии.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията, стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.СТИЛТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

 

Контакти

СТИЛТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Варна, ул. Железни врата 1, фабрика Христо Ботев
052656706, 052301010
0887243041, 0879191065, 0896722568
052656706, 0 052301010