BGRegistar.com

Стилтех Инженеринг ЕООД

възстановяване на плъзгащи лагери варна, изработка на конвенционални резервни части варна, изработка на отливки от корозоустойчиви стомани, изработка на отливки от метали варна, изработка на отливки от неръждаема стомана, изработка на плъзгащи лагери варна, изработка на плъзгащи лагери с калаени композиции, качествена изработка на отливки от медни сплави, качествена изработка на отливки от метали, качествена изработка на отливки от стомана и чугун, колело работно, корпус, леене на дуплекс неръждаеми стомани варна, леене на корозоустойчиви стомани, леене на топлоустойчиви неръждаеми стомани, отливане на неръждаеми топлоустойчиви детайли, отливки от медни сплави варна, отливки от топлоустойчиви неръждаеми стомани, плъзгащи лагери с калаени композиции варна, помпени детайли, препоръчан производител на резервни части варна, препоръчана фирма за изработка на отливки варна, препоръчана фирма за отливки от стомана варна, проектиране на нестандартно оборудване варна, резервни части за машини и съоръжения варна, резервни части за селското стопанство варна, стилтех, стилтех инженеринг, стилтех инженеринг еоод, тяло салниково, тяло спирално

Информация

Стилтех Инженеринг ЕООД е дружество, учредено през 2001 година със седалище в град Варна.


Обхватът на дейност включва производство на уникални резервни части, изработени от черни и цветни метали, инженерни пластмаси и други материали, които се използват в машиностроенето.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, стремейки се максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Стилтех Инженеринг ЕООД Варна

 
Стилтех Инженеринг извършва отливане на неръждаеми топлоустойчиви детайли, извършва термообработка на отливки от корозоустойчиви стомани и неръждаем чугун.


Фирмата изработва и възстановява плъзгащи лагери с калаени композиции.


Стилтех Инженеринг разполага със собствен машинен парк. Екипът на фирмата е съставен от висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит в сферата си на дейност.


Дружеството произвежда резервни части за машни и съоръжения, които се използват в различни отрасли на икономиката – в опаковъчната, химическата, нефтопреработвателната, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост. Продуктите се прилагат успешно и в сферата на селското стопанство. Фирмата произвежда помпени детайли – тяло спирално, колело работно, капак смукателен, компресори, редуктори и други.

 

Стилтех Инженеринг ЕООД Варна

 
Стилтех Инженеринг произвежда конвенционални резервни части и резервни части, изискващи прилагането на инженерни пресмятания и високи технологии.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията, стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.Стилтех Инженеринг - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

Контакти

Стилтех Инженеринг ЕООД

Варна, ул. Железни врата 1, фабрика Христо Ботев
052656706
0887243041, 0879191065, 0896722568
052656706