BGRegistar.com

СТИВ - 94 ООД

Информация

СТИВ - 94 ООД


Стив 94 ООД е основана 1994 година със седалище град Правец.

 

Развива своята дейност в областта на авто - мото улугите.

 

Специализирана в търговия на дребно с авточасти за автомобили и извършване на автосервизни услуги.

 

Фирмата разполага с наличност от части за всички видове автомобили.


Стив 94 ООД се стреми да задоволи потребностите на своите клиентите, работейки усърдно, фирмата се утвърди и наложи, като един от най - сериозните доставчици на авточасти в региона.

 

Разполага с голям магазин в град Правец и сервиз предлагащ различни услуги, включващи автодиагностика, смяна и баланс на гуми, ремонти на ходова част, двигатели, спирачна система и други.

 

Стив 94 ООД се стреми да бъде полезна на своите клиенти, разширявайки дейността си чрез разнообразяване на предлаганата продуктова гама, автосервизни услуги и непрекъснато професионално усъвършенстване на персонала.

 

Фирмата полага усилия, осигурява висококачествени услуги и грижи за сигурността на вашите автомобили и безопасно пътуване седем дни в седмицата.

 

Стив 94 ООД осигурява безплатна доставка на авточасти в рамките на един ден, предоставя безплатна информация и справки по каталози.

Автосервизът извършва всякакви ремонти на леки, лекотоварни автомобили и мотоциклети, включващи ремонти на спирачна система, двигатели, ходова част, поставяне на аларми, смяна и баланс на гуми, смяна на масла и автодиагностика.

 

Стив 94 ООД работи съвместно със застрахователна компания Армеец и извършва огледи на щети и маркиране на автомобили.

 

Фирмата поддържа партньорски отношения и работи със световноизвестни производители и вносители на резервни части.

 

Контакти

СТИВ - 94 ООД

Правец, до мотел Правец и Лукойл
071333951
0888959022