BGRegistar.com

СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД

Информация

СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД

 

СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД е създадена през 1998 година със седалище град Горна Оряховица.

 

Развива своята дейност в областта на месопроизводството. Предприятието започва с производството на трайни сурово - сушени продукти.

 

СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД залага на качеството в производството на традиционните за горнооряховския регион сурово - сушени месни деликатеси.

 

Фирмата се утвърждава и постига успех след дълъг и упорит труд в търсене на пазари, налагайки марката Стефанов - която гарантира високо качество и вкус, изключително добър прием от клиентите и търговските партньори в страната.

 

Количеството на произвежданите продукти - суджуци, луканки, филета и пастърми многократно завишават първоначалните стойности. Предприятието увеличава площта си и е едно от първите в региона отговарящо на критериите за европейско производство.

 

Екип от висококвалифицирани работниците и специалистите, влагат старание и умение, стремейки се да докажат чрез своята работа, че произведените продуктите са едни от най - вкусните и качествени, засужаващи вашето внимание.

 

Фирмата залага на постоянното обучение и квалифициране на специалистите, заети в производството. Ежегодно се посещават международни изложения в хранително - вкусовата сфера и се сравняват постиженията от най - ново поколение в бранша.

 

От 2008 година, предприятието защити, сертифицира и поддържа стандарт ISO 22 000 : 2005 в областта Безопасност на храните.

 

Клиентите и задоволяване на техните изисквания се поставят винаги на първо място.

 

Високите вкусови качества на деликатеси от нераздробени меса и сурово - сушени колбаси разработени и произведени по фирмени рецепти са спечелили - девет златни медала от Международен панаир в Пловдив и Месомания - 2008, 2009 и 2010 година.

 

От две години продуктите с марка СТЕФАНОВ се предлагат в Гърция, Белгия, Англия, Испания и Германия.

 

Колбасите и деликатесите с марка СТЕФАНОВ са съчетали в себе си традиционната рецепта и високо - технологичното производство.

 

 

Контакти

СТЕФАНОВ ИВАН СТЕФАНОВ 04

Горна Оряховица, ул. Борима 14
061942769, 061942288
061942549