BGRegistar.com

СТАР ПОСТ ООД

Информация

СТАР ПОСТ ООД

Фирма СТАР ПОСТ предоставя съвременни, ефективни и качествени куриерски услуги. Услугите на СТАР ПОСТ представляват значителен пазарен дял, който осигурява на фирмата водеща позиция на пазара на вътрешни куриерски услуги. Екипът на фирмата е готов да отговори на най-високите изисквания от Ваша страна, с бързина, точност, коректност и гъвкавост при изпълнение на Вашите поръчки. Нашият подход при работа с нашите клиенти се базира  на професионалния опит и задълбочения анализ на изискванията на всеки един клиент.  Фирмата разполага със собствен автопарк от всички категории – 8 микробуса, 24 пикапа и 35 леки автомобила, който към момента осигурява навременното обслужване и спазване на сроковете поети към клиентите.

 

 Предоставяне на съвременна технология и автоматизация на процеса на приемане и обработка на пратките, основаваща на Баркод върху всяка една пратка ни позволява:


- по-бързото им проследяване и отчитане, намаляване сроковете за отчет на разнесени и неразнесени пратки

 

- подобряване ефективността при разнасянето на пратките


- подобряване качеството и бързината на извършване на справки за доставените пратки


- изграждане на индивидуална транспортна схема за нуждите на клиентите

 

Ние сме оптимистично настроени, вярваме в успеха на всичко, което правим, отнасяме се добронамерено към всички, с които влизаме в професионални взаимоотношения, това са нашите стандарти в работата. Те характеризират желанието ни да сме в хармония с другите, да бъдем адаптивни и изпълнени с енергия.

 Вече гордо може да заявим , че сме коректен и стабилен партньор за клиентите ни.

 

 

Контакти

СТАР ПОСТ

София, ул. Околовръстен път № 106В
070019099, 028690006, 028690061, 028690050, 028690065
0897444447