BGRegistar.com

Станислав 91 04 ЕООД

акция долни чифлик, алкохол долни чифлик, алкохол и безалкохолни напитки долни чифлик, безалкохолни напитки долни чифлик, богат асортимент от стоки долни чифлик, борса долни чифлик, доставка на едро на безалкохолни напитки, доставка на едро на бира и минерални води, доставка на едро на български и марков алкохол, доставка на едро на натурални сокове, извършване на безплатна доставка до клиента, максимален асортимент от качествени напитки, максимален асортимент от напитки долни чифлик, на едро богат асортимент от енергийни напитки, на едро голям асортимент от напитки, на едро разнообразен асортимент от напитки, наложила се борса за алкохол долни чифлик, предпочитана борса за алкохол долни чифлик, препоръчана борса за алкохол долни чифлик, промоция на алкохол и безалкохолни напитки, станислав 91 04 еоод, станислав 91 04 еоод долни чифлик, транспортни услуги долни чифлик, търговска дейност община долни чифлик, утвърдена борса долни чифлик

Информация

Информация

Станислав 91 04 ЕООД Долни чифлик

 

Станислав 91 04 ЕООД е дружество, учредена през 1992 год. със седалище град Долни чифлик, ул. Нишава № 1.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на търговията. Развива търговска дейност на територията на община Долни чифлик и област Варна.

 

Разполага с опитен, квалифициран екип, развил и усъвършенствал добри търговски практики в обслужването на клиенти, задоволявайки потребностите им с максимален асортимент от напитки.


От основаването си до днес, търговската фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Утвърила и наложила се като лоялен партньор, поддържа дистрибуторски договори за доставка с водещи производители в България на бира, безалкохолни напитки, минерални води, натурални сокове, български и марков алкохол и други.

 

През летния сезон, за задоволяване на нарастващите нужди и по-добро обслужване на клиентите, работи и сезонен склад в к.к. Шкорпиловци.


Борсата предлага на едро разнообразен асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, бира, вина, минерални води, енергийни напитки и други.


Станислав 91 04 ЕООД разполага с търговски представители и подемна техника с едри, средни и малогабаритни МПС за извършване на безплатна доставка до клиента, на предлаганата богата продуктова гама от стоки.

 

Заповядайте, Станислав 91 04 ЕООД работи за Вас, за да присъстват на Вашата трапеза най-качествените, маркови продукти!

Контакти

СТАНИСЛАВ-91 04 ЕООД

Долни чифлик, ул. Нишава 1
051423439, 051427040
0888885144, 0888883744
051423256