BGRegistar.com

СТАНДАРТ ПАРКЕТ-97 ООД

Информация

Информация

 

 

СТАНДАРТ ПАРКЕТ - 97 ООД е основана през 1997 в град Шивачево, ул. Ленин № 1.

 

Развива своята дейност в областта на производството. Утвърден лидерите в доставките на паркетни панели в продължение на много години, Стандарт Паркет - 97 започва производство на масивни дървени клинозъбно съединени панели.

 

За да е конкурентноспособна компанията инвестира в производството на паркетни панели. Дългогодиният опит и отлична репутация води до създаването през 2007 г. на нов бранд NaturPan.

 

СТАНДАРТ ПАРКЕТ - 97 ООД разполага с нова производствена линия за производство на масивни дървени панели от бук и дъб с капацитет 500 м3 на месец.

 

Използвайки най-новите технологии и иновации в този бранш, компанията се стреми да предлага продукти с най-доброто качество на конкурентни цени.


СТАНДАРТ ПАРКЕТ - 97 ООД използва последно поколение немски машини за производството на масивни дървени панели от бук и дъб.


Автоматичният трион и поточна линия се използват за производството на греди.

 

Процесът на съхнене е ръководен и контролиран от компютърна система.

 

За слепване ръбовете на панели се използва измервателна поточна линия Weinig OptiCut 200, която автоматично изключва дефекти, оптимизирана за нужното точно измерване.

 

OptiCut 200 реже наведнъж различни дължини посредством специална програма за управление, настройваща дължината на елементите.

 

DIMTER Weinig ProfiPress 4500 произвежда залепени по ръбовете панели с максимална дължина 4500 mm и максимална дебелина 50 mm. Пресата има система за автоматично подаване и създава последователен килим от панели. Машината се управлява със софтуер, с който се зададат променливите за продукцията. Високо честотната преса се използва да увеличи качеството на лепене и подобри продукцията гарантирано от Weinig. Произведените продукти са калибрирани от двете страни със 120 различни шкурки.

 

СТАНДАРТ ПАРКЕТ - 97 ООД произвежда и предлага висококачествени продукти на ниски цени, които са конкурентни на Европейския пазар.

 

Контакти

СТАНДАРТ ПАРКЕТ-97 ООД

Шивачево, ул. Ленин 1
045932316
045442443