BGRegistar.com

СР АБРАЗИВИ И ИНСТРУМЕНТИ ЕООД

Информация

СР АБРАЗИВИ И ИНСТРУМЕНТИ ЕООДСР АБРАЗИВИ И ИНСТРУМЕНТИ ЕООД е фирма, правоприемник на Сунер България.

 

Дейността е обособена в сферата на продажбата на професионалните инструменти и абразивни материали за повърхностна обработка на метали от водещия швейцарски производител Suhner Abrasive Expert Ltd.

 

СР АБРАЗИВИ И ИНСТРУМЕНТИ представлява немския концерн VSM –Vereinigte Schmirgel – Maschinen Fabriken AG.

 VSM лого

Фирмата има повече от 150 год. опит в изработването на безконечни шкурки, фибърдискове, велкро дискове, които намират приложение в повърхностната обработка на метали, дърво ,пластмаса и стъкло.


Сред асортимента от продукти Suhner, ще откриете висококачествени дискове за рязане и шлайфане на метал, неръждавейка, дискове за стационарни машини, шкурки и специфични абразивни материали.


Пневматичните инструменти Suhner, които предлага на българския пазар СР АБРАЗИВИ И ИНСТРУМЕНТИ, работят с обороти до 70 000 об./мин.


Включва се пълната гама от пневматични ъглошлайфи, прави шлайфове, прави шлайфове с удължена глава. Компанията предлага още удължители до 10000 мм, които са подходящи за работа в труднодостъпни места.


СР АБРАЗИВИ И ИНСТРУМЕНТИ ЕООД предлага на своите клиенти машини с гъвкав вал. С тяхна помощ се извършва разделяне на двигател от абразив. Машините с гъвкави валове, които се предлагат са различни по вид и мощност, в зависимост от предназначението на съответната машина.

 


„Електрически инструменти SUHNER- гаранция за висока производителност, безопасност и експлоатационна надежност.“ 

 

 Електрически инструменти SUHNER

 

Продукти

Абразиви – Дискове за шлайфане, За полиране/Пасти, Камъни за шлайфане, Компресирани, Консумативи, Почистващи дискове, Фрези/Грифели, Шкуркови, Кече/Скочбрайт, Ламелни дискове, Ламелни колела с опашка, Ламелна колела с отвор, Дискове за рязане

 

Електрически машини - Електрически шлайф - Ъглошлайфи и полир машини, прави шлайфмашни, Лентови шлайфмашини – Електрически и Ръчни

 

Машини с гъвкав вал – гъвкави валове, Машини, Ръкохватки

Контакти

СР АБРАЗИВИ И ИНСТРУМЕНТИ ЕООД

Пловдив, ул. Брезовско шосе 147А, ет.2, сграда Рота Инженеринг
032333222
032941224