BGRegistar.com

Спорт Лайн Елит ЕООД

sport line elite, висококачествени облекла за спортна гимнастика, висококачествени облекла за фигурно пързаляне, висококачествени спортни и сценични облекла, висококачествени спортни облекла за акробатика, висококачествени спортни облекла за гребане, висококачествени спортни облекла за шорттрек, висококачествени състезателни и сценични облекла, висококачествени трика за художествена гимнастика, лидери в изработката на спортни облекла, обелкла за фигурно пързаляне, облекла за професионални спортисти, препоръчан производител на спортни облекла, продажба на висококачествени състезателни облекла, продажба на висококачествени трика, продажба на трика за акробатика, продажба на трика за спортна гимнастика, продажба на трика за тренировка, продажба на трика за художествена гимнастика, производител на висококачествени спортни облекла, производител на висококачествени сценични облекла, производител на костюми за спортна гимнастика, производител на костюми за фигурно пързаляне, производител на сценични облекла, производител на състезателни и сценични облекла, производител на състезателни обекла, производител на трика за художествена гимнастика, разнообразие от модели спортни облекла, спорт лайн елит, спорт лайн елит еоод , фирма лидер в изработката на спортни облекла, фирма производител на театрални костюми

Информация

Спорт Лайн Елит ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена  през 1995 година. Специализирана в производството и търговията на облекла.

 

През 1996 година, фирмата разширява набора от предлагани облекла, добавяйки към него нова модна линия – изработка на сценични костюми, предназначени за спортни танци, циркови артисти, театрални костюми, шоу и реклама.

 

Спорт Лайн Елит ЕООД произвежда висококачествени спортни, състезателни и сценични облекла, сред които:

 

облекла за фигурно пързаляне

производител на облекла за балет

 

- трика за художествена гимнастика


- спортна гимнастика


- аеробика


- шорттрек


- фигурно пързаляне


- спортни танци


- циркови артисти


- театрални костюми


- шоу и реклама

 


спорт лайн елитоблекла за художествена гимнастика

 

Моделите са изработени със собствен дизайн от висококачествени еластични материали. Богатото разнообразие от модели спортни облекла са украсени с пайетени ленти и камъни Swarovski.

 

Разнообразие от модели, материи и цветове, ръстова номерация и професионална консултация от специалист при избора на търсеното облекло са утвърдили Спорт Лайн Елит като предпочитан производител и търговец от потребителите не само в България, но и по света.

 

Клиентите на фирмата са световни и олимпийски медалисти, европейски шампиони, световноизвестни циркови и шоу артисти от цял свят - Европа, Америка, Африка и Азия.

 

С екипите на Спорт лайн Елит се състезават освен родните ни спортисти и отборите по художествена гимнастика на Франция, Турция, Швейцария, Германия, както и състезатели от Гърция, Канада, САЩ, Норвегия и много други.

 

Още от основаването си, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, успява да се наложи на пазара.

 

Екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент.

 

Дружеството е наложил се коректен и търсен партньор за работа.

 

Компанията се представлява от г-жа Росица Савчева в качеството на Управител.

 

 

Контакти

СПОРТ ЛАЙН ЕЛИТ ЕООД

София, ж.к. Яворов, ул. Петър Делян 22
0887960311