BGRegistar.com

СПОРТЕН КОМПЛЕКС НИКОН - Тренировки

Тренировки

СПОРТЕН КОМПЛЕКС НИКОН

Спортен комплекс Никон предлага :

 

 

Тренировки по карате.

 

Карате може да се практикува от всички - без значение от пол и възраст. В клуба тренират деца и техните родители. Тренировката и степента на трудност на упражненият са изцяло съобразени с нивото на трениращия. Наред със силата, издръжливостта и бързината на рефлексите, Карате развива психическа издръжливост, твърдост на характера, спортен дух и морал. 

 

Тренировки по бокс.

 

Боксът е спорт без нужда от представяне. Сила, скорост, издържливост, реакция, самочувствие - ползите от тренировките по бокс са многобройни. Залата на спортен комплекс Никон разполага с всичко необходимо за провеждането на пълноценни тренировки, като те се провеждат в група и с опитен инструктор.

 

Зумба е фитнес танц, вдъхновен от латиноамериканските танци, като включва танци, аеробика и фитнес. Хореографията на зумбата съчетава движения от хип - хоп, самба, салса, меренге, мамбо и бойни изкуства. Заедно с това се изпълняват клекове и удари. Практикуването на зумба провокира огромен аеробен разход на енергия и следователно горене на калории. Часовете в спортен комплекс Никон води Светла Миланова - лицензиран инструктор по Зумба.

 

Българските народни танци са изключително динамични и трудни за изпълнение. Ако просто желаете да се научите да танцувате, искате да отслабнете или да можете да изиграете едно истинско, българско хоро като професионалист заповядайте в часа по Народни танци с Танцова формация Български Огън.

 

Аеробика.
 

Курс по йога.

Контакти

СПОРТЕН КОМПЛЕКС НИКОН

София, Манастирски ливади, ул. Казбек № 51
0888235033