BGRegistar.com

СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ ХИДРАВЛИКА ООД

Информация

СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ ХИДРАВЛИКА ООД

Специализиран Сервиз Хидравлика ООД е създаден през 2006 година със седалище град София.

 

Дейността на фирмата е насочена в две направления - ремонт на възли и агрегати за хидравлика - ремонт на хидравличен цилиндър, ремонт на хидравлична помпа, ремонт на хидравлична рейка, ремонт на падащ борд и пневматика, както и с производство на к-маншети, уплътнения за хидравлика, пневматика и спирачни системи.

 

Специализиран Сервиз Хидравлика произвежда различни видове уплътнения по австрийска технология Seal Maker. Производствената машина е последно поколение от своя клас. Материалите, които се използват за изработката на уплътнители са с високо качество и в съответствие с ISO9001.

 

Сервиз Хидравлика се стреми да предлага по - добро и по - цялостно обслужване на своите клиенти.

 

С висококачествените продукти и услуги, които предлага фирмата е успяла да удовлетвори високите изисквания и да привлече редица лидери от автомобилния бранш, като Волво България ЕООД, ЮБН - Ауто ООД, Чефин България ООД, Нисан София ЕООД, Дару Кар АД и компании от публичния сектор като Столичен автотранспорт ЕАД.

 

Екипа от висококвалифицирани специалисти, професионалисти с опит, работещ в сервиз Хидравлика, гарантира за бързината и високото качество на предлаганите услуги. 


Контакти

СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ ХИДРАВЛИКА ООД

София, кв. Х. Димитър, ул. Резбарска № 9
0889605371, 0888150544, 0898577390, 0878335468