BGRegistar.com

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - МАРИКОСТИНОВО

Информация

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - МАРИКОСТИНОВО

 

Специализирана болница за рехабилитация - Марикостиново ЕООД се намира на два километра от село Марикостиново и международен път Е79.

 

СБР Марикостиново ЕООД е лечебно заведение, специализирано за лечение на заболявания на опорно - двигателния апарат, периферната нервна система и гинекологични заболявания.

 

Основните фактори за лечение, рехабилитация и профилактика в лечебното заведение са разнообразните хидротермални ресурси, които наред с лечебните калонаходища и климат, са незаменими лечебни, закалявящи и рекреактивни фактори.

 

Минералните извори и уникалното открито калонаходище са своебразно и ценно природно богатство, което се доближава до лечебните фактори в Хевис - Унгария и Пиещани - Словакия.

 

Тези природни дадености в съчетание с благоприятния климат, който е с подчертано средиземноморско влияние са използвани още от дълбока древност.

 

СБР Марикостиново ЕООД е утвърдено, високо специализирано лечебно заведение, в което се провежда първична и вторична физиопрофилактика, комплексно лечение и рехабилитация.

 

Разполага със закрити басейни за подводна гимнастика, тангенторни вани, балнео и калолечебница.

 

Лечебното заведение извършва всички видове процедури, свързани с профила на заболяването, посредством утвърдени методики за лечение и добра съвременна апаратура.

 

Екипът от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, се сремят посредством работата си да помагат и да са полезни на своите пациенти, предлагайки им внимание и грижи. Това гарантира трайни положителни резултати и благоприятен ефект при лечението на почти всички групи заболявания на възрастни и деца.

 

Контакти

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - МАРИКОСТИНОВО

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - МАРИКОСТИНОВО

Марикостиново, област Благоевград
074262334, 074262331
074262331