BGRegistar.com

СПЕКТЪР ЕООД

Информация

СПЕКТЪР ЕООД

Адрес: Севлиево, ул. "Видима" 26 Тел: 0675 3 30 07 / 0888 58 03 59 Email: spektar@spektar.net URL: СПЕКТЪР ЕООД
 
Фирма Спектър ЕООД  е основана през 1950 г. Фирмата произвежда ВиК арматура - тротоарни и спирателни кранове, водоземни скоби и сифони. В своето дългогодишно развитие и натрупан опит
Дружеството е с утвърдени позиции на Българския пазар и високо реноме пред своите партньори в страната и чужбина. Фирмата е производител на следните продукти:
 
 
  • Водопроводна арматура за захранване на жилищни сгради и водопроводни отклонения на Републиканската водопроводна мрежа. Продуктите се произвеждат в съответствие с БДС EN 1077-2 от Наредбата за СИССОССП. Основни групи изделия представляват: - тротоарни кранове, спирателни кранове, водоземни скоби, сифони, фитинги за водомери от 1/2" - 2 1/2" и други.
  • Камини и горивни камери за отопление на жилищни сгради от 12 до 32 kw. Продуктите се предлагат за лъчисто отопление и водна риза в съответствие с Европейските норми. Горивните камери се изработват от чугун а водните ризи гарантират желаната топлинна мощност и надежност на работа.
  • Светещите огладала за баня са нов продукт, които предава необходимия финес на банята и най - вече на дома. Изделията се предлагат в разновидности по желение на клиента. Особено атрактивен е модела с TV . Огледалата са влагоустойчиви и притежават знак CЄ.
  • Метални конструкции.
  • Щамповане на месингови детайли.
Спектър" ЕООД има дистрибутори в цялата страна.
Нашите специалисти са на разположение относно консултации при всяко запитване, така че максимално да бъдат задоволени клиентските изисквания.

Контакти

СПЕКТЪР ЕООД

0067533007/0888580359