BGRegistar.com

Софос Консулт ООД

бързи и качествени преводи на документи варна, висококачествено професионално обучение варна, качествено обучение в малки групи варна, курс социален работник, курсове за строителен техник варна , курсове за финансист, курсове и семинари в цялата страна, курсове по adobe photoshop варна, курсове по autocad варна, курсове по coreldraw варна, курсове по немски език варна, лидер в специализираното обучение варна, лицензиран образователен център варна, образователен център софос консулт, образователен център софос консулт варна, обучение по трз и личен състав малка група, преводачески и консултантски услуги варна, професионални курсове в малки групи варна, професионално обучение в лицензиран център варна, професионално обучение по туристическа анимация, софос консулт, софос консулт варна, център за професионално и езиково обучение варна, център за професионално обучение варна, център за специализирано обучение варна, цпо към софос консулт, цялостна логистика организиране на обучения

Информация

Софос Консулт ООД

 

Образователен център Софос Консулт е създаден през март 2012 година. Като Център за професионално обучение е регистриран от Националната агенция за професионално образование и обучение с лицензия № 2012121003/28.09.2012 г.

 

 

ЦПО към Софос Консулт организира и провежда обучения за придобиване на професионална квалификация по различни специалности и професии в направления - Икономика, Строителство, Компютри, Туризъм и Социални дейности. 

 

Курсовете са с одобрени програми, съобразени с Държавнте образователни изисквания на МОМН за придобиване на професионална квалификация и обучение.

 

Центърът разполага с необходимата материална база за извършване на теоритическото и практическо обучение по предлаганите образователни курсове.

 

Софос Консулт организира езикови курсове, извършва преводачески и консултантски услуги.

 

Разполага с екип от компетентни, висококвалифицирани преподаватели и специалисти с богат опит в областта на професионалното и езиково обучение, консултантските и преводачески услуги.

 

 

Контакти

Софос Консулт ООД

Варна, ул. Поп Харитон 1, ет. 1
052622445
0888006625, 0886415805