BGRegistar.com

София Мейкъп Студиос ЕООД

sofia makeup studios, антицелулитни процедури дианабад, грим дианабад, епилация и фотоепилация дианабад, качествен грим и поставяне на мигли софия, качествен и стилен маникюр и педикюр софия, качествен маникюр и педикюр софия, качествени козметични услуги софия, козметик дианабад, козметични терапии за лице софия, козметични услуги дианабад, козметични услуги на достъпни цени софия, маникюр и педикюр дианабад, предпочитан салон за красота дианабад, предпочитан център за красота дианабад, препоръчан салон за красота дианабад, препоръчан център за красота дианабад, препоръчано козметично студио дианабад, разнообразни и отпускащи масажи софия, салон за антицелулитни процедури и масажи софия, салон за красота динабад, салон за масажи дианабад, салон за релаксиращ масаж софия, салон с висококвалифицирани козметици софия, салон с висококвалифицирани фризьори софия, софия мейкъп студиос еоод, софия мейкъп студиос жк дианабад, стилни и красиви прически софия, фризьорски услуги дианабад, фризьорски услуги на достъпни цени софия

Информация

Информация

София Мейкъп Студиос

София Мейкъп Студиос се грижата за красотата, комфорта и доброто самочувствие на своите клиенти.

 

Модерният и уютен център за красота в град София, ж.к. Дианабад, ул. Николай Хайтов № 32 предлага фризьорски услуги, маникюр, педикюр, козметика, професионален грим, разнообразие от масажи и много други услуги.

 

Богатият опит, качество на услугите и професионално отношение към клиентите правят София Мейкъп Студиос проспериращ.

 

Клиенти на салона за красота са както много бизнес дами и господа, така също и желаещите да поддържат своя перфектен външен вид.

 

София Мейкъп Студиос е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяване на Вашата външност, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.

 

Екипът от професионалисти ще се погрижи за перфектното състояние на вашата прическа, ще изрисува с удоволствие вашия маникюр и педикюр, ще ви помогне да отморите с релаксиращ масаж или да подмладите кожата си с помощта на една от десетките процедури.

 

Предлаганите услуги са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава.

 

С богатият набор масажи можете да се освободите от натрупаното напрежение и да се потопите в един свят на блаженство, красота и спокойствие.

 

За уюта и комфорта на своите клиенти се грижат висококвалифицирани фризьори, козметици и маникюристи.


Всички процедури са съобразени с индивидуалните изисквания на клиента. София Мейкъп Студиос предлага висококачествени продукти на водещи световни фирми, което допълва качеството на услугите.

 

Приемливи цени и професионално обслужване са гаранция за Вашия добър избор.

 

Ако имате нужда от нова визия, елегантна прическа, ако желаете да сте стилни и модерни или просто искате да се поглезите посетете София Мейкъп Студиос, където ще се погрижат за Вас.Работно време:

Вторник - Събота: от 10:00 до 19:00 часа

 

Контакти

София Мейкъп Студиос

София, ж.к. Дианабад, ул. Николай Хайтов 32
0887555858