BGRegistar.com

СОФИЯ МЕД АД

Информация

СОФИЯ МЕД АД

София Мед АД е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

Произвежда и предлага широка гама от валцована и пресована мед, медни сплави и изделия от цинк - листове, ленти, плочи, кръгове, дискове, шини, пръти, профили, тел, които се използват в широк спектър от приложения.

 

Дружеството е част от холдинга Халкор - производството на метални изделия - медни и месингови тръби, електрически и телекомуникационни кабели. 

 

София Мед АД разполага с производствена база, простираща се на площ от 250,000 m2 с три производствени звена - леярна, валцово и тръбопрофилно. Дружеството има предимство, че се намира в непосредствена близост до местни доставчици на суровина.

 

Със своя над седемдесет годишен производствен опит и направените значителни инвестиции, София Мед АД се превърна в една конкурентноспособна модерна Европейска компания с клиенти по целия свят, до които компанията достига чрез международната дистрибуторска мрежа на Халкор.

 

Дружеството работи със системите за управление в областта на качеството, околната среда и безопасните и здравословни условия на труд, които са в съответствие с международните стандартите ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001.

 

Широката производствена гама на София Мед АД отговаря на изискванията на Обединените Европейски Стандарти EN, както и на стандарти като BS, DIN, ASTM, AFNOR, JIS, а също и на специфични други изисквания от страна на клиентите.

Контакти

СОФИЯ МЕД АД

София, Гара Искър, ул. Димитър Пешев № 4
029606209, 029606350