BGRegistar.com

СОФИЯ ГАЗ КОМЕРС ООД

Информация

София Газ Комерс ООД е фирма, основана през 2001 година със седалище град София.

 

 

Дейността на компанията е фокусирана върху монтаж и сервиз на автогазови уредби, авторемонтна дейност, търговия на едро и дребно с автомобилни пропан-бутанови и метанови системи и резервни части за тях, извършване на годишни технически прегледи на автомобили до 3.5 т, узаконяване на газови уредби /първоначален преглед на АГУ/.

 

 

Фирмата е вносител и ексклузивен дилър на водещи и утвърдени марки продукти в областта на търговията с пропан-бутанови и метанови системи. София Газ Комерс ООД е представител на италианските марки AEB, Lovato, BRC, Autogas Italy. Дружеството е ексклузивен дилър на един от най-големите и известни производители на пропан-бутанови бутилки в света - Дормаксан. Фирмата работи и с българските производители – МСМ, Олимпик и Колос.

 


София Газ Комерс ООД  притежава разработена собствена търговска марка автомобилен газов инжекцион – Мега Джет. Системата се произвежда и окомплектова в Италия.

 

 

Опитът и постоянството в работата на фирмата я е утвърдило на българския и международния пазар като един от най-големите дилъри на АГУ и части за тях.

 

 

София Газ Комерс ООД разполага със собствена новопостроена модерна търговско-административна сграда, към която има сервиз, диагностичен център, пункт за годишни технически прегледи.

 

 

Екипът, зает в компанията, е висококвалифициран и отговорен.

 

Контакти

СОФИЯ ГАЗ КОМЕРС ООД

София, кв. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 1Д
029443020
0888498854, 0887305002, 0898599610