BGRegistar.com

Софитекс - СА ЕООД

Информация

Информация

 Софитекс - СА ЕООД

 

Софитекс - СА ЕООД е българска компания, учредена през 1993 година със седалище град София.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана, една от водещите фирми, специализирана в производство на работни и фирмени облекла.


Собственик и притежател на търговска марка СОФИТЕКС®, с първоначална дейност изработка на плетени изделия, предимно за вътрешен пазар.


През 1994 год. фирмата започва производство на фирмени и специални работни облекла с търговската марка СОФИТЕКС®. Предлага широка гама от модели облекла обединени в няколко групи от различни направления:

 

  • Облекла за службите за сигурност, пожарна и аварийна безопасност и защита на населението.

 

  • Противозамърсяващо фирмено работно облекло.

 

  • Облекла с висока видимост.

 

  • Специални облекла.

 

  • Към широката гама от облекла, се предлагат и голям набор от аксесоари.

 

  • Елегантни облекла за служители за администрацията.


Софитекс - СА разполага с две производствени бази оборудвани с модерна техника и машини, с висококвалифициран персонал, което е гарнция за високото качество на изделията излизащи от производство.

 

Производствената дейност е сертифицирана, съгласно стандартизационните документи за: качество на продукцията, на влаганите материали, за технологията на производство, за етикиране и контрол на качеството на всички етапи от производството.


Въведена е система за управление на качеството ISO 9001:2015.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.

 

Благодарение на дългогодишният професионален опит в сферата на текстилната индустрия, Софитекс - СА се е наложила и утвърдила на българския пазар.

 

Марката СОФИТЕКС® е синоним на високо качество за производство на фирмени работни, специални, защитни и униформени облекла.

 

Софитекс - СА реализира иновационно производство, предлага гъвкави решения на своите клиентите си, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.


Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с нормативната уредба и пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти в цялата страна.


Ако търсите работни, специални, защитни или униформени облекла се свържете със Софитекс - СА ЕООД и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.

 


Контакти:


град София, бул. Рожен 25
Тел.: 029362603, 029362604
Моб.: 0878884109
Факс: 029362605
E-mail: office@sofitex.com

 

Контакти

Софитекс - СА ЕООД

София, бул. Рожен 25
029362603, 029362604
0878884109
029362605