BGRegistar.com

СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА АД

Информация

СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА АД

Добре дошли в Софийска стокова борса АД (Sofia Commodity Exchange) - първия и най-голям организиран, концентриран и бързоликвиден борсов пазар в България. Тук, ползувайки се от традиционните за борсовата търговия гаранции и улеснения, Вие можете да осъществите бърза и сигурна покупка или продажба на големи количества стоки с фиксиран произход и доказано качество на истински равновесни пазарни цени. ССБ АД предоставя най-добрите в страната условия за активна търговия на едро - осигурява глобален пазар за бизнесмените, гарантира равновестни цени за търговците, улеснява снабдяването на производителите с необходимите им суровини и материали.

 

Софийска Стокова Борса АД няма ваканционен период, както нямат почивен ден търговците и бизнесмените, които тя обслужва. Правилата и процедурите на откритата дискусия между продавачи и купувачи осигуряват една публична, прозрачна, открита, цивилизована и честна търговия.

 

Офертите за спот пазара на ССБ АД се приемат в Секретариата на борсата до 13.30 часа всеки вторник. Както предварителното подаване на офертите, така и тяхното търгуване на сесиите на ССБ АД се реализира от правоспособни борсови посредници - брокери, търгуващи по поръчка и за сметка на своите клиенти.

 

Брокерите са много добре подготвени професионалисти, познаващи не само борсовите правила и механизми на тържищната търговия, но и пазарната конюнктура за търгуваните стоки. Критерий за тяхната работа е бързото осигуряване на качествени услуги и максимални изгоди за своите клиенти, тъй като от това зависи и собственото им заплащане.

 

Резултатите от вече проведените сесии и котировките на цените на интересуващите Ви стоки можете да намерите: в ИНТЕРНЕТ, чрез информационната система "Телевест" и периодичния печат.

 

 

Hе забравяйте за специфичните предимства и гаранции, които Ви осигурява боросовата търговия чрез Софийска Стокова Борса:

 

● без некоректни и излишни посредници Вие ще намерите платежоспособен купувач;

● стоките, които Вие ще закупите са с гаранции за произхода и качеството си;

● сделките Ви ще бъдат сключвани винаги само при предварително посочена от Вас цена, с реална възможност за "подобряването" й на борсовата сесия;

● имате изключителен шанс за бърза реализация и постигане на благоприятен за Вас резултат, поради съсредоточаването на голям брой потенциални клиенти на ССБ;

● комисионната за борсата е изключително ниска и се плаща само след реализиране на сделка - 0.15% от нейната стойност за зърно и 0.20% за останалите стоки.

 

За повече информация, моля посетете нашия Сайт.

Контакти

СОФИЙСКА СТОКОВА БОРСА АД

София, пл.България 1, НДК - административна сграда, партера, зала 13
029526212, 029526225, 029526203, 024923840
029526232, 0 0 029862035