BGRegistar.com

СОРЕКС ЕООД

Информация

СОРЕКС ЕООД

Сорекс ЕООД e със седалище град Пловдив.

 

Развива своята дейност в областта на услугите.

 

Фирмата се занимава с търговия, монтаж и сервиз на климатична техника. Разполага с голямо разнообразие на модели и марки от реномирани производители.

 

Климатиците се наложиха на българския пазар, като най - икономически изгодния източник на топлина през зимата, предоставят прохлада и комфорт през лятото.

 

На нашия пазар се предлага голямо разнообразие от климатици от разлини марки и степен на енергоикономичност и много други екстри. Климатиците със сплит система и инверторно управление за високостенен монтаж са в комбинация с овлажняване, изсушаване, вентилация и пречистване на въздуха. Овлажнява като поддържа удобно ниво на влажност без отделно доставяне на вода. Премахва влажността без да понижава температурата.

 

Сорекс ЕООД предоставя на своите клиенти пълен спектър от стоки и услуги в областта на климатичната техника, отопление и вентилация, като предлага иновативни решения и технологии, за да отговори на постоянно променящите се нужди на своите клиенти.

 

За времето на своето съшествуване Сорекс ЕООД се е наложила и утвърдила на пазар за климатична техника, като една от най - стабилните и успешно развиващи се фирми, търсена и предпочитана, заради качеството на предлаганите услуги.

 

Във фирмата работи екип от квалифицирани специалисти с опит и стаж, гарантиращи бърза и прецизна работа и най - добро качество на извърваните услугите.

 

Сорекс ЕООД предлага следните артикули : 

 

     -  Кондиционери.

     -  Кондиционери битови.

     -  Кондиционери колонни.

     -  Кондиционери настенни.

     -  Климатици, сплит системи.

     -  Климатици, мулти сплит системи.

Контакти

СОРЕКС ЕООД

Пловдив, ул. Колхида № 9
032673387
0888701502