BGRegistar.com

СОМАТ АД

Информация

СОМАТ АД

 

СОМАТ АД е сертифициран автомобилен превозвач, лидер в своята област, извършващ международни транспортни превози на стоки и товари на територията на цяла Европа, Азия, Близкия и Среден Изток.

 

Сомат АД е част от най - голямата компания за логистични и транспортни услуги в Европа - Willi Betz Corporation. Групата оперира с превозен парк от 4000 автомобила, 700 от които с българска регистрация, и разполага с широка мрежа от логистични центрове в България и ЕС.

 

Предоставянето на висококачествени транспортни услуги осъществявани с автомобили от автопарка на Сомат АД, чиято средна възраст е под три години, покриващи стандартите за вредни емисии Евро 3 и Евро 5, което позволява на дружеството да не отстъпва лидерската си позиция на пазара. Това безспорно се дължи и на високо квалифицирания и личностно ангажиран с целите на фирмата персонал.

 

Всички камиони на фирмата са оборудвани с GPS система, с помощта на която се осъществява постоянно следене на товарите и връзка с шофьорите.


Сомат АД извършва :


Директни автомобилни превози от/до всички страни от ЕС, републиките на бившия СССР, Близкия изток, Централна Азия, включително и държави граничещите с Китай.


Редовни групажни линии от/до Западна Европа.


Превози с автовози на леки коли и други танспортни средства от Западна Европа до България, Европа, Близкия и Среден изток и Централна Азия.


Редовна Ро - Ро линия Бургас - Поти - Новоросийск - Бургас в Черно море.


Рo - Рo превози по река Дунав /по линията Видин - Пасау - Видин/, подходящи за певози на товари с тегло до 24 тона, леки автомобили, тежки и извънгабаритни товари.


Превози с цистерни.


Спедиция, вътрешна логистика и дистрибуция на територията на цяла България.

 

Тежки и извънгабаритни товари. 

 

Товари под температурен режим.


Комбинирани превози.


Продажба употребявани автомобили.


Сервизна дейност.

 

Контакти

СОМАТ АД

София, кв. Горубляне, ул. Самоковско шосе 1
029356304, 029356279
029743114