BGRegistar.com

Соло ЕООД - Продукти

Продукти

АРОМАТИЗАТОРИ ЗА ВЪЗДУХ


Селектирана колекция с над 80 ароматизатори за въздух с парфюмни, плодови, цветисти и гурме аромати. Балансиран и дълготраен аромат в продължение на месец.


Възможност за за разработване на собствена колекция.

 

ДИСПЕНСЪР


Автоматичен програмируем диспенсър за помещения. Широка гама цветове и ефекти по избор.


АРОМАТИЗАТОР ЗА ТЕКСТИЛ


Течни освежители за текстил с дълготраен и ефирен аромат. Лесен за употреба, готов разтвор за впръсване директно върху мека мебел, килими, пердета, завеси , тапицерии, дамаски и всякакви текстилни повърхности. Излъчва приятен аромат на свежест и чистота.

 

ПАРФЮМ ЗА АВТОМОБИЛ


Добре подбраните аромати неутрализират неприятните миризми и осигуряват приятен аромат на чистота и комфорт. Благодарение на специално създадената формула и ароматите на водна основа, този ароматизатор не оставя петна и не оцветява повърхностите, докато трае до 5 пъти по-дълго от всеки обикновен освежител за въздух. Използва се за директно нанасяне върху текстилните повърхности в автомобила – тапицерия и стелки. Не се използва върху кожа и пластмаса.

 

МАСЛА ЗА ДИФУЗЕРИ И ДИФУЗЕРИ


Богата и луксозна серия масла за дифузери. Силно концентрирани с различна сърцевина и интензитет.


Дифузерите Solo Air 1А500 и 1А300 са напълно регулируеми, безопасни и екологични системи за ароматизиране на големи помещения. Могат да работят самостоятелно, както и да се свържат с вентилационната система в съответния обект. Използват иновативна нанотехнология, която трансформира етеричните масла в мист от много ситни капки и така ароматът достига лесно до всяко кътче в помещението. Като експерти в областта предлагаме и следгаранционен сервиз и съдействие за подръжка.

 

ОСВЕЖИТЕЛ ЗА ПЕПЕЛНИЦИ


Ароматни минерални гранули за неутрализиране на неприятната миризма от цигарения дим и угарки в дома, офиса или заведението. Поставят се на дъното на пепелника и отдават приятен аромат. Идеални за използване върху мини камина с чаени свещи и декоративни аранжировки.

 

ТОРБИЧКИ ЗА ГАРДЕРОБ


Ароматна торбичка за освежаване на малки пространства и прогонване на молци с изключително трайно ухание и нежна визия. Естествено абсорбира миризмите и осбождава приятен аромат на чистота и свежест в гардероб, скрин или килер в продължение на дни.

 

INSECT CONTROL AIR


Аерозолен биоцид , разработен да осигури мощна и ефективна борба с всякакви летящи насекоми и вредители. Използвайки дългогодишния си опит създадохме този препарат, осигуряващ 30 дни непрекъсната защита. Подходящ за употреба както в дома, така и в обществени помещения. Флакона се предлага в опаковка 250 мл, като осигурява 3000 впръсквания. Продуктът е регистриран в Министерството на здравеопазването и при създаването му са спазени всички изисквания за безопасност и ефективност.

 

INSECT CONTROL SOLUTION


Insect Control разтвор е готов за употреба разтвор , създаден да осигури мощна и ефективна борба срещу всякакви насекоми и вредители. Разтвора е идеален за пръскане върху всякакви повърхности – рамки и первази на прозорци, врати, външни конструкции, подови настилки и др. Предлага се в опаковка от 500 мл. Продуктът е регистриран в Министерството на здравеопазването и при създаването му са спазени всички изисквания за безопасност и ефективност.

 

INSECT CONTROL REPELLENT


Безкомпромисен към насекомите , но нежен към вас. Ефективна защита срещу ухапвания от насекоми, кърлежи и въшки.

 

Контакти

Соло ЕООД

Шумен, бул. Ришки проход 74
054994072
0892232772