BGRegistar.com

Соло ЕООД

Информация

Информация

Соло ЕООД е семейна компания, основана през 2006 г., която непрекъснато се развива и разраства през годините.

 

Към днешна дата, Соло ЕООД е един от най-големите производители на ароматизирани и ароматизиращи продукти и системи в Югоизточна Европа, единствен за България.

 

Производствената база и главния офис се намират в гр. Шумен, в близост до пристанище Варна.

 

Имаме много добре развита дистрибуторска мрежа в цяла България и изнасяме в повече от 15 страни по света.

 

В резултат на всички тези години на самоусъвършенстване и прогрес, днес нашата компания е модерна, с високо ефективни процеси, силно ориентирана към клиента.

 

Нашата цел е да предоставим най-добрите продукти за грижа за въздуха и услуги по професионално ароматизиране на нашите клиенти.

 

Екипът ни от висококвалифицирани и опитни хора работи ежедневно, за да създаде аромата на вашите мечти.

 

Черпим вдъхновение от природата и създаваме с наслада нови и нови усещания.

 

Предимства

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ – висококвалифицирани специалисти, внимателно подбрани съставки, ефективни производствени процеси – това е ключът към успеха на нашите продукти. За всички продукти на Solo Air използваме екологично чисти етерични масла, превърнати във вълшебна магия. Нашите аромати отличават клиентите ни сред останалите, добавяйки нежно невидимо докосване във въздуха, възприемано само чрез сетивата.


ОБСЛУЖВАНЕ – желанието ни е да изграждаме взаимноизгодно партньорство с нашите клиенти. Винаги в крак с последните пазарни тенденции, ние ще Ви напътстваме в избора на най-подходящия аромат за вас. Готови сме да отговорим на всяко ваше запитване, или да ви помогнем при решаването на всеки проблем.


ГЪВКАВОСТ - нашата компания непрекъснато се променя, за да се адаптира към най-новите пазарни тенденции. Ние сме изцяло ангажирани да предложим на нашите клиенти кратки срокове на производство, голямо разнообразие от аромати, най-добро обслужване. Виждаме възможности там, където други виждат трудности.


АРОМАТ ПОДПИС – Правилният корпоративен аромат може да даде тласък на марката и да помогне на компанията да се открои сред своите конкуренти. Създаваме уникални лични аромати, които свързват марката с клиентите по един по-дълбок и запомнящ се начин. Заедно създаваме незабравими аромати, които разказват история.


ПРОИЗВОДСТВО ПОД ВАША МАРКА – С широкото портфолио от продукти, които предлагаме, можем да проектираме желания от вас продукт за ароматизиране с аромат и визия, стриктно спазвайки вашите изисквания.

 

Продукти

Произвеждаме широка гама ароматизиращи продукти, като всяка категория се предлага с над 90 аромата:

 

  • Професионални аерозолни ароматизатори
  • Ароматизатори за текстилни повърхности
  • Масла за дифузери
  • Ароматни торбички за гардероб
  • Парфюми за автомобили
  • Ароматизатори за пепелници
  • Дифузери
  • Диспенсъри – с дизайн разработен специално за Соло ЕООД. Предлагат се в различни цветове, за да изберете най-подходящия за вашия интериор.


Нашите аромати са уникални. Специалната ни колекция от парфюмни аромати е вдъхновена от световно известни парфюмеристи.

 

За вас също създадохме прекрасни гурме аромати като ванилия, шоколад, бисквитки, карамел и много други.

 

Предлагаме и богата колекция от плодови и цветни аромати. Но не спираме до тук – непрестанно търсим нови аромати и емоции.

 

Работим в партньорство с нашите клиенти, за да разберем техните стратегия и философия.

 

Единствено по този начин можем да създадем и съчетаем класиката и красотата, и да ви накараме да се почувствате екстравагантни, предизвикателни и в същото време деликатни.

 

Контакти

Соло ЕООД

Шумен, бул. Ришки проход 74
054994072
0892232772