BGRegistar.com

СОЛИМЕКС

Информация

СОЛИМЕКС

 

ЕТ СОЛИМЕКС - ТОДОР ЙОРДАНОВ е българска компания, учредена през 1990 г. със седалище град Бургас, ул. Хан Крум № 42.

 

Вече двадесет и седем години извършва успешна търговска дейност на българския пазар.


Разполага със собствена материална база, която е пусната в производство през 1994 г. и произвежда неорганични соли с фармакопейна чистота.

 

СОЛИМЕКС става основен доставчик за българските предприятия от фармацевтичната промишленост.


От 1992 г. СОЛИМЕКС, започва и друго направление на дейност - внос и дистрибуция на качествена лабораторна стъклария, лабораторни химикали, филтърни хартии и мембрани и други консумативи за лабораторни цели.

 

През 2003 г. компанията започва да внася и предлага на българския пазар лабораторни химикали, хранителни среди за микробиология и консумативи за хроматография от испанската фирма Scharlab S.L. От 2004 г. става и нейни изключителен представител за България.


СОЛИМЕКС предлага предпазни средства от радиоактивни вещества, препарати за дезактивация на човешко тяло за АЕЦ Козлодуй, ДП Радиоактивни отпадъци, СП РАО гр. Козлодуй и СП ПХРАО – Нови Хан.

 

От създаването си до момента СОЛИМЕКС е изградила дълготрайни партньорски отношения с утвърдени фирми на българския пазар в различни сфери на фармацевтичната промишленост, хуманната и ветеринарна медицина, нефтопреработвателна индустрия, металообработваща и каучукова промишленост, контрол на води, храни и околна среда, винопроизводство, пивоварство, млекопреработвателна и хранително-вкусова промишленост, козметика и парфюмерия, университетски лаборатории по биология, медицина, физика, химия и други.

 

Разполага с два склада, в които съхранява големи количества лабораторни консумативи. Условията на съхранение са съобразени с изискванията на съответните производители. Разполага със собствен транспорт за доставка на поръчки до склад на клиента.


СОЛИМЕКС е наложил се и утвърден доставчик, лоялен и коректен партньор, посредством стриктно спазване на договорите и поръчките.


От 2005 г. е сертифицирана по международния стандарт за управление на качеството.

 

Контакти

СОЛИМЕКС

Бургас, ул. Хан Крум 42
056852240
0894669606, 0894669600, 0894669601
056855498