BGRegistar.com

СОЛИД КО БГ АД

Информация

СОЛИД КО БГ АД

СОЛИД КО БГ АД е основана през 2009 година със седалище гард Варна, ул. Райко Даскалов 53 А.

 

Основната дейност на фирмата е насочена към производството и дистрибуция на широка гама висококачествени консервирани месни продукти и храни за домашни любимци.

 

Реализира продукцията си основно на вътрешен пазар и износ в Русия и страни от Европейския съюз.


Солид Ко БГ АД има сключени договори с всички търговски вериги, като с някои от тях има договори за производство на собствени марки.

 

С цел бързото навлизане на местния пазар, фирмата закупи популярни и наложени търговски марки - Yaneff , Menu и Фамилна +.

 

През 2011 година Солид Ко БГ АД изкупи 100 % от дяловете на Славяна фиш ООД, водещ производител на рибни консерви и деликатеси в страната.

 

С цел навлизане на гръцкия пазар фирмата закупи търговска марка Pelekan от Afoi Tektiridis & Sie OE, лидер в категорията Рибни и месни консерви, готови ястия.

 

Солид Ко БГ АД притежава патентно право да произвежда и разпространява продукти от риба и морски дарове с търговска марка Rio mare за българския пазар. Продуктите с марка Rio mare, предлагани от дружеството се произвеждат от висококачествени суровини, съобразно най - високите световни стандарти.

 

Целите, които Солид Ко БГ АД си е поставила са да поддържа изключително високо качество на предлаганите продукти, създаване на нови продукти, като се стреми да задоволи и най - претенциозните вкусове, да разшири своето присъствие не само в Европейския съюз, но и в страните извън него.

 

Производствената дейност на фирмата се осъществява с машини и съоръжения, изработени от водещи европейски фирми, използват се висококачествени суровини и подправки.


В асортиментната листа на фирмата са включени няколко вида пастети и месни консерви.

 

Солид Ко Бг АД произвежда широка гама консервирани месни продукти, характерни за България. Богатият асортимент включва повече от четиридесет артикула по оригинални рецепти.

 

Производственият капацитет на цеха е приблизително 3000 тона годишно. Стриктният контрол над използваните суровини, подправки и опаковки, гарантират високо качество и надежност на продуктите.

 

Дейността на предприятието е регламентирано от Българското законодателство и по - специално от Закона за храните.

 

Контакти

СОЛИД КО БГ АД

, ул. Райко Даскалов 53 А
052750023
052503608

СОЛИД КО БГ АД

СОЛИД КО БГ АД

Варна, ул. Райко Даскалов 53 А
052750023
052503608