BGRegistar.com

СОД ВАРНА - ФАРАОН ЕООД

Информация

СОД ВАРНА - ФАРАОН ЕООД

 

ФАРАОН ЕООД е създадена през 2006 година със седалище град Варна.

 

Развива свята дейност в областта на услугите. Фирмата се занимава с охранителна дейност, като предлага на фирми и граждани услуги по физическа охрана, персонална охрана, инкасо - охрана на ценни пратки и товари, както и доставя, проектира, изгражда и поддържа системи за домашна и фирмена сигурност и охрана, видеонаблюдение и контрол на достъп.

 

За времето на своето съществуване фирмата се е наложила, като една от най - добрите в своя бранш и вече има над триста клиента, които използват нейните услуги.

 

Фараон ЕООД предлага сигурност на своите клиенти, като използва една от основните разновидности на охранителната дейност, а именно физическата охрана. За да гарантира най - качественото обслужване, фирмата работи с висококвалифицирани специалисти, с много добра подготовка и умения.

 

Фараон ЕООД е една от водещите лицензирани фирми за техническа и физическа охрана в България, което е един огромен успех за екипа на компанията, постигнат за много кратко време, предлагащ най - доброто на пазара на охранителните услуги. Фирмата притежава дългогодишен опит в организацията и реда на провеждането на мерки за сигурност.

 

Разполага с всички необходими персонални, специални и технически условия за провеждането на качествена охрана. Предлага разнообразие от възможности за модерни охранителни решения и професионално обслужване.

 

Фараон  ЕООД е частна компания, която извършва централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг -центрове и автопатрулна дейност, физическа охрана, съпровождане на ценни пратки и опасни товари.

 

Фараон ЕООД проектира, доставя, монтира и поддържа всички видове системи за сигурност и охрана вклщчващи :

 

  • сигнално - охранителни системисистеми за видео наблюдение
  • системи за контрол на достъпа
  • системи за пожароизвестяване
  • домофонни уредби
  • автоматика за дома и офиса.

 

СОД Фараон предлага БЕЗПЛАТНА техника.

 

Контакти

СОД ВАРНА - ФАРАОН ЕООД

Варна, ж.к. Левски, ул. Дубровник, бл.15, ет.1, стая 110/111
052320711, 052320712, 070011514
0896893396