BGRegistar.com

СОД ВАРНА АД - Услуги

Услуги

СОД ВАРНА АД

СОД - Варна АД предлага следните услуги :

 

 

СОТ - Охрана на имущество на физически и юредически лица чрез сигнално охранителна известителна техника.

 

Физическа охрана - СОД - Варна АД извършва професионална физическа охрана на големи промишлени обекти, банки, офиси, жилища, магазини, имущество, сгради, складови помещения и други, с цел опазване и съхраняване на имуществото и стоково - материалните ценности и недопускане на престъпни посегателства от външни лица на обекти на територията на Варненска област.  

 

Обществен трезор - за съхранение на лични и фирмени ценности. Предоставя на своите 
клиенти услугата - съхранение на ценности в индивидуални касетки, намиращи се в специално помещение - Обществен трезор в сградата на дружеството.

 

Инкасо - Транспортиране, охрана и придружаване на пари, ценни пратки и специфични товари със специализирани бронирани автомобили и специално обучен персонал на територията на цялата страна. Техническо обезпечаване - автомобили Форд, модел Транзит, брониран и марка Чероки, джип, брониран. Комуникациията между екипите и оперативно - дежурната част на СОД - Варна се осъществява чрез радиовръзка като оператора от своя страна осъществява такава при необходимост и с екипите за реагиране или със съответните Полицейски управления.

 

Водеонаблюдение - Предлага цялостни решения на системи за видеонаблюдение - от традиционните до уникалните, включващи всичко необходимо за безотказна работа, изградени според специфичните изисквания на клиента.

 

Контрол на достъпа -  осъществяват контрол върху движението на хора и превозни средства по два начина – автономно и управлявани от оператор. Пожароизвестяване. Проектиране, монтаж, гаранционно и извънгаранционно подържане на пожаро-известителни системи, съгласно закона за устройство на територията на различни обекти - болници, архивни помещения, промишлени халета, мебелни складове и други. Подготвяне на проекто - сметна документация за съгласуване и утвърждаване на пожароизвестителни системи пред съответната служба по противопожарна и аварийна безопасност. 

Контакти

СОД ВАРНА АД

Варна, ул. Бузлуджа № 15
052602179, 052602779
0888000600