BGRegistar.com

СОД ВАРНА АД

Информация

СОД ВАРНА АД

СОД - Варна АД е основана през 1997 година със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на услугите.

 

Извършва комплекс услуги по охраната и сигурността на юридически и физически лица.

 

СОД - Варна АД развива дейност, стриктно спазвайки закона за частната охранителна дейност, търговския закон, закона за задълженията и договорите, наредбите на община Варна и други нормативни документи, в тясно взаимодействие със службите на МВР - Варна.

 

Предлага на своите клиенти и партньори пълната гама услуги в областта на сигурността и охраната на юридически и физически лица - техническа и физическа охрана на обекти, инкасова дейност и ескортиране на ценни товари и пратки, охрана на обществени мероприятия, персонална охрана.

 

Инженерният състав на дружеството проектира и разработва различни системи за сигурност - алармени системи против проникване, системи за видеонаблюдение - локални и през интернет мрежата, пожароизвестяване, контрол на достъп, биометрични системи за защита.

 

Патрулиращите екипи са преминали психилогически и физически изпити, поддържат своята физическа издържливост и психическа устойчивост чрез постоянни обучения, бойни техники и симулативни тренинги.

 

Ръководният състав се състои от експерти, специалисти по сигурност и охрана, със солидна полицейска биография и значителен опит по мениджмънт.

 

Състава на дружеството е над триста служители, които се грижат за охраната на близо 4800 обекта във Варна и региона.

 

СОД - Варна АД е лицензирана за извършване на охрана на имуществото на физически или юридически лица, охрана на ценни пратки и товари, лична охрана на физически лица, охрана на мероприятия.

 

СОД - Варна АД е учредител и член на Национална асоциация на фирмите охраняващи с технически средства, член на Европейска асоциация на производителите и инсталаторите на техника за сигурност и пожароизвестяване.

Контакти

СОД ВАРНА АД

Варна, ул. Бузлуджа № 15
052602179, 052602779
0888000600