BGRegistar.com

СЛАДКАРНИЦА ДРИЙМС - Сладкарница Бътерфлай

Сладкарница Бътерфлай

 

 

СЛАДКАРНИЦА БЪТЕРФЛАЙ е позната на пловдивчани и гостите на града с богатото разнообразие от уникални вкусни торти и лакомства изработени по оригинални рецепти с грижа и внимание към детайлите.

 

Красиво декорирани с изящни украси, тортите и сладките лакомства са пиршество не само за небцето, но и за окото.

 

СЛАДКАРНИЦА БЪТЕРФЛАЙ предлага и богато разнообразие от сладки изкушения, както и поръчки за изработка на специални дизайнерски торти за всякакви празненства - сватби, рожденни дни, партита, както и много други важни поводи.

 

Сладкарницата разполага със собствен, модерно оборудван сладкарски цех, в който най-добрите майстори сладкари приготвят тортите по оригинални рецепти, украсени с финес и вкус.

 

В СЛАДКАРНИЦА БЪТЕРФЛАЙ клиентите могат да опитат уникално проготвените, винаги пресни торти, сладкиши, кремове, мелби, сладолед, палачинки, сандвичи и много други.

 

 

Сладките изкушения са изключително вкусни, винаги пресни, изработени с качествени съставки от най-добрите производители, придружени със сертификати за качество. Без химически стабилизатори или изкуствени подобрители, всеки слакиш или торта е приготвена от опитните майстори сладкари с грижа и прецизност и към най-малките детайли.

 

При поръчката, клиентите могат да изберат не само формата, модела, цветовата гама, декорацията и оформлението на тортите, също и любим пълнеж или различен дизайн.

 

Всички торти и сладкиши са приготвени в съответствие със стандартите на БАБХ.

 

 

СЛАДКАРНИЦА БЪТЕРФЛАЙ пресъздава вашите идеи и желания в индивидуални торти.

 

 

 

 

Контакти

СЛАДКАРНИЦА ДРИЙМС

Пловдив, ул. Княз Александър I Батенберг № 42
032627142, 032630689, 032627143