BGRegistar.com

Славия Спортес АД

Информация

Славия Спортес София

 

Славия Спортес се грижата за красотата, комфорта и доброто самочувствие на своите клиенти.

 

Модерният и уютен фитнес и уелнес център се намира в град София, ж.к. Овча купел, ул. Коломан 1 и предлага широк спектър от услуги, затвърждавайки добрия си имидж на спортен център, където клиентите получават качествени услуги на европейско ниво.

 

Славия Спортес предоставя на клиентите си цялостни решения за по здравословен и хармоничен живот, за да намерят спокойствие и баланс както на физическо, така и на емоционално ниво.

 

Богатият опит, качество на услугите и професионално отношение към клиентите правят Славия Спортес проспериращ. От създаването си до днес, спортният и уелнес център не изневерява на принципа си да работи само с най-качествените продукти и оборудване, произведени от уважавани международни компании. Използваните уреди са от най-реномираните световни марки, специално подбрани по показатели за надежност, качество и безопасност на действията им.

 

СПА ЦЕНТЪРЪТ разполага с две отделни СПА зони - за мъже и жени, със сауна и парна баня към тях, където ще се почувствате релаксирани и заредени с енергия. Екип от опитни масажисти и рехабилитатори се грижи да разпуснете след проведените тренировки.


Сауната и Парната баня работят с предварителна заявка - 1 час по-рано, на тел.: 029555007.

 

СОЛАРИУМ - с два вертикални солариума Luxura с по 50 лампи.

 

САЛОН ЗА КРАСОТА BEAUTY&HEALTH

 

РЕСТОРАНТ и ПРОТЕИНОВ БАР - ако желаете добър ефект от Вашите тренировки, треньорите ще Ви консултират какво да изберете съобразно Вашата програма и изисквания. Продуктите са предназначени за увеличаване на резултатите и възстановяване след тренировка.

 

Славия Спортес разполага с екип от утвърдени специалисти, които имат персонално отношение към всеки клиент.

 

Предлаганите услуги са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава.


Приемливи цени и професионално обслужване са гаранция за Вашия добър избор.


Славия Спортес работи с карти на Мултиспорт и Содексо. Клиентите имат право на една спортна или възстановителна услуга на ден и ползват 10% отстъпка от цените на масажите.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ


Понеделник -  Петък: 07:00-23:00 ч.

Събота, Неделя и празници: 09:00-23:00 ч.

Почивен ден: 1-ви януари

Контакти

Славия Спортес АД

София, ж.к. Овча купел, ул. Коломан 1
029555007
0878955019